Ha a szerelmetek túléli 2024-et, akkor örökké fog tartani - Íme az asztrológiai magyarázat

párkapcsolat konfliktus szerelem 2024
2024 kihívásokkal teli év, különösen a párkapcsolatok terén. Aura Vibin evolúciós asztrológus szerint idén rengeteg a szakítás, mert sok kapcsolat nem képes alkalmazkodni a változásokhoz. De ha egy szerelem képes túljutni ezen az éven, akkor nagy valószínűséggel örökké tartani fog. Miért is van ez így?

A 2024-es évre vonatkozó asztrológiai jelentések szerint idén nagy hangsúlyt fektetünk a személyes függetlenségre és a határaink meghúzására a párkapcsolatokban is. 

párkapcsolat, szerelem, asztrológia,
Ha a szerelmetek túléli 2024-et, akkor örökké fog tartani - Erre az asztrológia ad magyarázatot
Forrás: Shutterstock

A Holdcsomópontok az önérvényesítés és a párkapcsolati kompromisszumok között ingadoznak. A felszálló csomópont az önmegvalósítást jelképező Kos jegyében áll, míg a leszálló csomópont a kapcsolati diplomáciát és együttműködést előtérbe helyező Mérleg jegyében helyezkedik el. Ez az elrendezés arra ösztönöz bennünket, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a saját szabadságunk és a párkapcsolati kötelezettségek között​.

A Holdcsomópontok természetesen nem csillagok, nem planéták, hanem csak matematikailag kiszámított pontok, melyeken a Hold Föld körüli pályáján a Föld Nap körüli pályáját metszi. Az asztrológiában betöltött szerepe azonban nagyon jelentős – a holdcsomópontok afféle „belső menedzserek”. 

Azok a kapcsolatok élik túl ezt a kozmikus hullámvasutat, amelyekben mindkét fél megtanulta tiszteletben tartani a másik függetlenségét, miközben együtt növekedni is tudnak. Azok a párok, akik képesek egymás álmait támogatni, és nem érzik fenyegetőnek a másik sikereit, a legerősebb alapokra építkeznek​.
Ahogy Aura Vibin mondja: 

A mindent túlélő kapcsolatok megértették az önszeretet, a függetlenség és az egyensúly fontosságát.

@auravibin Relationships that make it through this transit have most definitely mastered self-worth, self-love, and the freedom to be independent, together. They’ve most likely worked through codependency issues, have let go of toxic patterns regarding people pleasing and spiritual bypassing. This is the year to reclaim who you are within your relationship. #astrology #relationships #astrologyrelationships #astrologytiktok #zodiacsigns #222 #awakening #healingjourney #healingtiktok #manifesting #loa #manifestingmethods ♬ Belonging - Muted

Asztrológia a párkapcsolatban: a Plútó és Jupiter keveri a lapokat

A Plútó, a transzformáció és hatalom bolygója, valamint a Vénusz fényszögei feszültségeket hoztak idén a párkapcsolatokba, komoly próbatételt jelentve. Ezek a hatások sok esetben arra kényszerítette a párokat, hogy felülvizsgálják a kapcsolatukat, és új alapokra helyezzék azt​. Ugyanakkor a Jupiternek, a bőség és a terjeszkedés bolygójának köszönhetően az év második felében intimitás, a bizalom és az érzelmi kötelékek erősödnek. Segít abban is, hogy a párok ne csak az önálló fejlődést, hanem a közös jövő építését is prioritásként kezeljék​.

2024 egy mély tanulási folyamatot hozott a párkapcsolatokba. A szerelmeseknek meg kellett tanulniuk, hogyan kommunikáljanak nyíltan és őszintén egymással, és hogyan kezeljék a konfliktusokat rugalmasan. Azok a kapcsolatok, amelyekben a felek hajlandóak voltak - és a jövőben is azok lesznek - alkalmazkodni és folyamatosan dolgozni a közös célokért, meg tudják őrizni a kapcsolatuk stabilitását.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.