Magyar sztárok, akik sokat fogytak 2015-ben

fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég összeszedtük, kik voltak idén azok a világsztárok, akik tetemes mennyiségű pluszsúlytól szabadultak meg az utóbbi 11 hónapban. De olyan hazai hírességek is akadtak bőven, akik igencsak megváltoztak 2015-re – lássuk, kik ők, és hogyan sikerült lefogyniuk!

Molnár Anikó 18 kilótól szabadult meg

Korábban sokan cikkeztek az egykori Nagy Ő súlyproblémáiról, ám az idei év kétségtelenül Anikó éve. Februárban mutatta meg először kitartó fogyókúrájának eredményét, amiért le a kalappal előtte! Az egykori valóságshow-sztár összesen 18 kilótól szabadult meg, itt nemrég el is mesélte nekünk, hogyan csinálta!

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

Terecskei Rita egy betegség miatt fogyott le

A Zanzibár énekesnője 30 kilóval lett kevesebb 2015-ben, de nem diéta miatt: pajzsmirigy-túlműködést diagnosztizáltak nála az orvosok. Pár hete arról nyilatkozott, hogy idén 46 kilóra fogyott, gyógyszert kell szednie, és állandó orvosi kontroll alatt tartják.

Forrás: MTI/Mohai Balázs, Youtube

Béres Alexandra bomba formában a szülés után

Idén májusban már nyoma sem volt a fitneszkirálynőn a terhesség alatt feljött kilóknak: Alexandra másfél hónap alatt több mint 10 kilót adott le. Két hónapos volt a kisbabája, amikor újra edzeni kezdett: a lassú kocogást és a mélyizmok erősítését választotta, és nagyon precízen építette fel az edzéstervét. Érdemes tanulni tőle!

Forrás: Flow PR, Merlin

Nagy fogyások a Gáspár családban

Ők aztán kitartóak – Evelin, Virág és Győző is nagyon sokat fogyott 2015-ben! Az idősebbik Gáspár lány, Evelin rengeteget edz az utóbbi időben, és nemrég el is árulta, hogy az utóbbi években 30 kilótól szabadult meg. Csak így tovább, lapos hasú Evelin! De Győzike kisebbik lánya, Virág számára is sok változást hozott 2015: nemrég lett 13 éves, a súlya azonban látványosan csökkent – itt meg is mutattuk, mennyire! De volt honnan ellesni a kitartást a lányoknak: Gáspár Győző 55 kilótól szabadult meg az idén!

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin, Facebook/Gáspár Győző

Erdélyi Mónika csinosabb, mint valaha

Az egykori műsorvezető mögött számos sikertelen diéta áll, ám idén tavasszal fordult a kocka: mi is megírtuk, milyen remekül fest a 10 kilótól megszabadult csinos édesanya! Mónika odafigyelt az étrendjére, edzeni kezdett, az eredmény pedig magáért beszél!

Forrás: Fem3, Erdélyi Mónika

Bebe 20 kilót dobott le

A Black II Black énekese betegsége miatt változtatott az életmódján, azóta pedig jobb formában van, mint valaha. A fogyás arra sarkallta a zenészt, hogy még kitartóbb legyen – mi irigyeljük az energiájáért!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Fottás:Eva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.