3 év alatt 45 kilótól szabadult meg egy férfi - Elképesztő fotók!

Forrás: Facebook/Life Changing Fitness, snh foto -
fotó szexi fogyás edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Wheeler 2010-ben közel 140 kilót nyomott. A férfi igencsak messze volt attól, hogy címlapfiú legyen egy fitneszmagazin borítóján, ám rövid időn belül mégis teljesült az álma, és ezt az edzésnek köszönheti.

Daniel Wheeler zuhanyzás közben jött rá, hogy már évek óta nem látja a saját lábfejét a nagy hasától. Ekkor gondolt egyet és eldöntötte: három éven belül a Men’s Fitnessmagazin címlapjára fog kerülni. A módszere nem volt túl bonyolult: sokat edzett és egészségesebben táplálkozott. A hét minden napján kétszer edzett, ami egy idő után megterhelővé vált, így áttért a heti ötszöri testmozgásra - írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Life Changing Fitness, snh foto

2012-re Daniel már úgy festett, mint egy címlapfiú, így tényleg felkérték egy fotózásra. Ma már saját fitneszcéget üzemeltet, emellett több mint ezer embernek segített áttérnie az egészséges életre.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.