Friss fotón a 94 éves Clint Eastwood: lánya esküvői képein szerepel

20th Annual AFI Awards - Arrivals
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
házasság színész Clint Eastwood
Régen nem láthattuk a 94 éves színészt. Most azonban lánya esküvőjén Clint Eastwood is kamerák elé állt.

Clint Eastwoodról lánya esküvőjén készült fotó: a várandós Morgan és Tanner Koopmanst 130 vendég előtt a kaliforniai Carmel by the Sea-i Mission Ranch-en mondta ki a boldogító igent. 

Clint Eastwood és Morgan
Clint Eastwood és lánya, Morgan
Forrás: morganeastwood/Instagram

Clint Eastwood lánya, Morgan a People-nak elmondta, az ő vágya egy egészen kicsi esküvő volt, ahogy fogalmazott: szeretett volna elbújni a világ elől, ám férje nagyobb szertartást akart.  "Saját magam készítettem a sminkemet és a hajamat, választottam egy olcsó fülbevalót és a cipőmet is viseltem már korábban" - nyilatkozta Morgan.  „Úgy érzem, az esküvőnk tökéletesre sikerült. Meghitt volt, annak ellenére, hogy nagy a családunk" - tette hozzá Eastwood lánya, aki férjével az esküvőjükre csak a közvetlen családtagokat és a közeli barátokat hívták meg.  

"A legszebb pillanat az volt, amikor az oltár elé álltunk"  - mondta Morgan, aki fotókat is megosztott az Instagramon a nagy napról, amelyek közül az egyiken rég nem látott híres édesapja is szerepel.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.