Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt: fotók leplezték le őket

találkozás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A pár tagjait külön-külön, de ugyanott kapták lencsevégre. Sokan bíznak benne, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck rendezni tudja kapcsolatát.

Amíg az elmúlt időszakot Ben Affleck Amerikában töltötte, addig Jennifer Lopez Olaszországban vakációzott. Most azonban újra együtt, helyesebben ugyanott látták őket....

Ben Affleck and Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck között a feszültség a korábbi képeiken is tapintható
Forrás: Northfoto

... mégpedig Ben Affleck Los Angelesi irodájába bemenni. A TMZ fotósai mindkettőjüket megörökítették, de közös képet nem sikerült készíteniük a párról. Affleck 10 óra körül érkezett, Jennifer Lopez később ért oda. A képeken Ben nagyon komoly, amíg Lopez nagy, sütét napszemüveg mögé rejtette arcát. 

Ben Affleck is Spotted Headed to His Office in Los Angeles
Ben öltönyben és elég morcosan érkezett
Forrás: Northfoto

Vannak, akik jó jelnek vélik a két sztár találkozását, akik bár nem együtt érkeztek és nem is együtt távoztak. Úgy vélik, ez mindenképpen a közeledés jele lehet, ugyanis Jennifer Lopez európai útja előtt erre se volt példa: ráadásul mindketten viselik a jegygyűrűjűket, JLón Olaszországban szúrták ki az ékszert, Afflecken pedig a minap Los Angelesben vezetés közben. 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.