Károly király nem elégszik meg a videóhívásokkal: kapcsolatot akar Harry gyerekeivel

The Prince Of Wales Visits Durham Károly király, III. Károly király
Getty Images - Chris Jackson
nagypapa Károly király Lilibet Archie
Nem elégszik meg azzal, hogy videóhívásokon látja Archie-t és Lilibetet. Károly király lépéseket kíván tenni azért, hogy lehessen az unokáival kapcsolata.

Károly király mindössze néhány alkalommal láthatta Meghan és Harry gyerekeit, de úgy döntött, hogy ezen változtat. Nagyon szeretné, ha minden unokájával lenne kapcsolata.

III. Károly király érkezik a University College Hospital Macmillan Rákközpontjába Londonban
III. Károly király minden unokájával szeretne kapcsolatot
Forrás: AFP 

Károly király nem elégszik meg a videóhívásokkal

Károly király "nem elégszik meg" azzal, hogy Harry és Meghan Markle gyerekeit, Archie-t és Lilibetet csak videohívásokon keresztül láthatja – árulták el királyi források. Születésük óta csak néhányszor találkozott velük, és szeretné "bepótolni az elvesztegetett időt". És ugyan hivatalosan a palota nem köszöntötte fel Lilibetet, a nagypapája nem felejtkezett el róla: "szívhez szóló ajándékot és képeslapot" küldött a kislánynak múlt héten születésnapja alkalmából.

"A király teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy minden unokája életében jelen legyen.

Mindennél fontosabbnak tartja a családot, és bármilyen legyen is a kapcsolata a fiával, soha nem elégedett meg azzal, hogy unokáit csak videohíváson keresztü látja" - mondta a forrás.

Harry és felesége, Meghan a kaliforniai Montecitóban élnek, amióta 2020-ban hivatalosan is elhagyták a királyi családot. Köztük és a királyi család többi tagja között nagy a feszültség még aztuán is, hogy Károly királyt és Katalin hercegnét rákkal diagnosztizálták. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.