Sosem látott fotót posztolt Alec Baldwin lánya az édesapjáról: visszatekintett a múltra

Comedy Central Roast Of Alec Baldwin - Arrivals, Irelnad Baldwin és Alec Baldwin
Getty Images for Comedy Central/Comedy Central Roast Of Alec Baldwin - Arrivals - Jesse Grant
felvétel fotó Ireland Baldwin Alec Baldwin
Ireland Baldwin egy sosem látott, közös fotót osztott meg Instagram-oldalán. Alec Baldwin lánya nosztalgikus hangulatba került.

Alec Baldwin lánya visszatekintett az édesapjával közös emlékeire. Ireland Baldwin egy sosem látott fotót posztolt kettejükről Instagram-oldalára.

Irelnad Baldwin, Alec Baldwin lánya
Alec Baldwin lánya, Irelnad Baldwin nosztalgikus hangulatba került
Forrás: FilmMagic/Premiere Of YouTube Original's "Justin Bieber: Seasons" - Arrivals

Alec Baldwin lánya nosztalgikus hangulatba került

Ireland Baldwin egy sosem láttott fotót tett közzé Instagram-oldalán, melyen ő és édesapja látható. A felvétel még akkor készült, amikor a 28 éves sztárcsemete kislány volt. Alec Baldwin lánya nem fűzött kommentárt a képhez, mindössze egy szívecskét tett a képaláíráshoz. Ireland egyébként a színész legidősebb gyereke, aki még az előző házasságában született, édesanyja Kim Basinger. Ireland már maga is anyuka, kislányáról meglehetősen gyakran posztol képeket az Instagram-oldalára. 

A 66 éves színész lánya ezzel a fotóval ünnepelte meg, hogy édesapja ellen ejtették a vádakat. Ireland posztja nem sokkal azután jelent meg, hogy egy új-mexikói bíró úgy döntött, elutasítja az Alec ellen indított gondatlanságból elkövetett emberölési eljárást, miután 2021-ben halálos lövöldözés történt a Rust című filmje forgatásán. 

A színész végre fellélegezhet, hiszen nagyon hosszú ideje zajló ügynek került most pont a végére. 

Mint ismert, a film felvételeinek új-mexikói helyszínén, az Alec Baldwin kezében lévő kellékként használt fegyver elsült és megölte Halyna Hutchins operatőrt, valamint megsebesítette Joel Souza rendezőt. Alec Baldwin végig azzal védekezett, hogy ő nem húzta meg a ravaszt, magától lépett működése, de a vizsgálat arra is kiterjedt, hogy egyáltalán miért volt éles lőszer a forgatásra vitt fegyverben.

Az első vádemelés 2023 januárban történ a színész ellen, valamint a film fegyvermestere, Hannah Guttierez Reed ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. 2023 áprilisában Alec Baldwin azt hihette, hogy számára legalábbis vége van az ügynek, ugyanis ellene akkor ejtették a vádakat, aztán idén januárban ismét megvádolták. A színész mindvégig ártatlannak vallotta magát. A fegyvermestert a bíróság bűnösnek találta és 18 hónap börtönre ítélte 2023 márciusában. Ha Alec Baldwint elítélték volna, hasonló büntetésre számíthatott volna.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.