Margot Robbie nem titkolja: Wimbledonban mutatta meg gömbölyödő pocakját - FOTÓ

Margot Robbie Wimbledonban: már biztos, hogy várandós
WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 12 - Karwai Tang
várandós wimbledon fotó Margot Robbie
A Barbie sztárja szóban nem erősítette meg terhességének hírét, de a róla készült friss képek mindent elmondanak. Margot Robbie Wimbledonban mutatta meg gömbölyödő pocakját.

A színésznőről nemrég röppent fel az a pletyka, hogy első gyerekével várandós. Több forrás is megerősítette a hírt, de a várandós sztár és férje nem szólaltak meg az ügyben. Most azonban Margot Robbie Wimbledonban megmutatta gömbölyödő pocakját.

Margot Robbie Wimbledonban: már biztos, hogy várandós
Margot Robbie Wimbledonban: már biztos, hogy várandós 
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 12

Margot Robbie Wimbledonban

Margot Robbie és férje, Tom Ackerley első gyereküket várják. A sztárpárról a napokban röppent fel a hír, ők azonban nem szólaltak meg. A közösségi médiában a színésznőről keringő lesifotók azonban árulkodók voltak... Habár nem is olyan rég Lady Gagát hitték várandósnak a rajongók egy esküvőn készült fotó miatt, és nem lett igazuk... Baby Gaga nincs a láthatáron. 

Margot Robbie Wimbledonban készült képei azonban minden kétséget kizárnak. Hiába a trükkös, bővebb szabású pöttyös ruha, a színésznő gömbölyödő pocakját nem takarta el. Ezek az első hivatalos fotók Margot Robbie színésznőről kismamaként. A bajnokságra egyébként természetesen férje, Tom Ackerley is elkísérte, akivel 2016-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent és azóta is remek párt alkotnak, bár kapcsolatukat nem teszik ki a nyilvánosságnak. 

Margot Robbie Wimbledonban: már biztos, hogy várandós
Margot Robbie Wimbledonban: férjével együtt nézték a küzdelmet
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 12

Kicsoda Margot Robbie férje?

Margot Robbie férje a filmes pályafutását statisztaként kezdte, de nem akármilyen filmekben: a Harry Potter első három részében volt látható. Utána pedig kisebb filmes szerepeket vállalt, például a Hajsza a győzelemért (Rush) című filmben. Tom Ackerley természetesen azóta már nem statiszta, ha kíváncsi vagy, mit lehet még tudni a színésznő párjáról, akkor kattints ide!

Rengeteg sztár tette tiszteletét Wimbledonban, de mindenki csak egy valakire vár

Sienna Miller, Nicole Scherzinger, Salma Hayek, a Bridgerton sztárja, Luke Thompson, Rebel Wilson és még sokan mások mind megjelentek a bajnokságon, ám az egész világ arra kíváncsi, hogy vajon Katalin hercegné ott lesz-e. A hagyományokhoz híven neki kellene átadnia majd a győztesnek járó trófeát, egyelőre azonban még nem lehet tudni, hogy így lesz-e. Azután, hogy Katalin a Trooping the Colouron is megjelent, mindenki elkezdett reménykedni, hogy ez azt jelenti, egyre több eseményen láthatjuk majd a hercegnét. Egyelőre hivatalos nyilatkozatot nem adtak ki arról, hogyan döntött Katalin, de arról már folynak a találgatások, ki helyettesítheti a hercegnét, ha mégsem tudna elmenni a bajnokságra. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.