Kevin Costner nem szeretne ismét pofára esni: szigorú szabályok szerint randizik

Kevin Costner
AFP
szerelem szabály randi kevin costner
A színész nem vesztegeti az idejét a válása után, máris elkezdett randizni, de szigorú szabályokat állított fel. Kevin Costner nem szeretne ismét pofára esni.

Kevin Costner csúnya válása után kész újra randizni és élvezni az életet, de tanult abból, amin előző feleéségével végig kellett mennie. A színész bizonyos szabályokból nem hajlandó engedni, ha ismerkedésről van szó, hát még ha komoly kapcsolatról.

Kevin Costner
Kevin Costner szigorú szabélyokat állított fel
Forrás: Getty Images/Dominik Bindl

Kevin Costner szigorú szabályok szerint randizik

A színész 19 év házasság után vált el Christine Baumgartnertől, de a folyamat nem zajlott egyszerűen. Hiába volt házassági szerződés, Kevin Costner immár volt felesége megpróbálta semmibe venni azt. Például nem akart kiköltözni a fényűző otthonból, pedig ez a kitétel világosan szerepelt a szerződésükben, ráadásul meglehetősen magas összegű gyerektartásért folyamadott mondván: ezt a színvonalat szokták meg. "A luxusélet a gyerekek DNS-ében van" - indokolta Christine a kérését. A válásuk nem zajlott csendben, de végül viszonylag hamar sikerült megállapodniuk.

"Ezek a nehéz idők inkább arra szolgáltak, hogy kifelé nézzek, és megbizonyosodjak róla, hogy a körülöttem lévő emberek rendben vannak. Mert tudom, hogy meg vagyok tépázva, tudom, hol tartok" - mondta a színész korábban arról, hogyan érzi magát a válása után. Nem csoda, ha a színész szigorú szabályokat állított fel a következő kiszemeltjével szemben, ugyanis el szeretné kerülni, hogy ismét nyilvános viták közepette érjen véget egy kapcsolata.

Egyedül azonban nem szeretne maradni, és Kevin Costner nem is vesztegeti az időt, máris továbblépett a válás után! A Yellowstone 69 éves sztárja - aki a sorozat utolsó évadában már nem fog szerepelni - bennfentes információk szerint élvezi a szingli életet Aspenben, és az utóbbi időben több nővel is randizott. "Vannak azonban bizonyos szabályai" - mondja egy bennfentes. "Kevin nem ellenzi, hogy egy színésznővel randizzon, de olyan nőt akar, aki azt akarja, hogy szeressék - nem pedig olyat, aki bizonytalankodik egy igazi kapcsolatot illetően. Szeretnie kell a gyerekeket, valamilyen karrierrel kell rendelkeznie, és nyitottnak kell lennie arra, hogy házassági szerződést írjon alá." Ez nem meglepő, tekintve, hogy a színész volt felesége, Christine Baumgartner hogyan próbált kibújni a sajátjából, miután szakítottak. "Ebben a kérdésben nincs mozgástér" - mondta az informátor a színészről, akiről legutóbb az derült ki, hogy gyengéd szálak fűzik Madonnához.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.