Mick Jagger kisfia szakasztott olyan, mint az édesapja - Fotón a 7 éves Deveraux

Mick Jagger és Melanie Hamrick, Mick Jagger kisfia
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
hasonlít kisfia Mick Jagger Melanie Hamrick
A zenész barátnője rendszeresen tesz közzé fotót közös gyerekükről. Mick Jagger kisfia, Deveraux Jagger le sem tagadhatná az apukáját.

A 80 éves Golden Globe-díjas angol énekesnek összesen 8 gyereke van, a legfiatalabb 7 évvel ezelőtt született az énekes barátnőjétől, Melanie Hamricktől. Mick Jagger kisfia, Deveraux Jagger pedig mostanra olyan lett, mintha édesapja szakasztott mása lenne.

Mick Jagger és Melanie Hamrick, Mick Jagger kisfia
Mick Jagger kisfia inkább az édesapjára hasonlít
Forrás: AFP or licensors/KENA BETANCUR / AFP)

Mick Jagger kisfia nagyon hasonlít híres apukájára

A 80 éves Mick Jagger 2016-ban lett nyolcszoros apuka, akkor született meg barátnőjétől, Melanie Hamrick egykori balerinától a legfiatalabb gyereke, Deveraux Jagger. A hétéves kisfiú pedig mostanra éppen olyan lett, mint az édesapja: le sem tagadhatná híres szülőjét. A gyerekről időről időre a zenész barátnője oszt meg fotókat az Instagram-oldalán, sőt, még egy videót is láthatunk arról, milyen táncmozdulatokat sajátított el Deveraux, aki mindkét szülőjének köszönhetően a génjeiben hordozza a jó ritmusérzéket.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.