Társasjátékok a strandra: 6 szuper játékot ajánlunk az egész családnak

nyár társasjáték strand
Izgalmas játékokat ajánlunk, amelyek kis helyen is elférnek, gyorsan megtanulhatók és remek szórakozást nyújtanak a vízparton az egész családnak. Ezek a legjobb társasjátékok a strandra.

A strand ebben a kánikulában a legjobb hely, pihenhetünk az árnyékban és élvezhetjük a frissítő vizet. Azonban a napozás és a fürdőzés mellett érdemes egy kis extra szórakozást is beiktatni. A társasjátékok nemcsak szórakoztatnak, összehozzák a barátokat és a családot. A strandon játszva könnyedén elütjük az időt, nevetünk, versengünk és új élményeket szerezhetünk. Most bemutatjuk melyek a legjobb társasjátékok a strandra - szerintünk.

család, tengerpart, játék, társasjátékok a strandra
Társasjátékok a strandra: könnyedén elütjük az időt, nevetünk, versengünk és új élményeket szerezhetünk.
Forrás: Shutterstock

A legjobb társasjátékok a strandra, hogy ne a telefonon lógjunk:

1. Dobble (ajánlott kor: 4+, játékosok száma: 2-5)

A Dobble egy gyorsasági játék, amelyben a játékosoknak azonos szimbólumokat kell megtalálniuk a kártyákon. A játék rendkívül egyszerű és gyorsan megtanulható, így ideális a strandra a legkisebb gyerekek is élvezni fogják. Kis méretű, strapabíró dobozának köszönhetően könnyen hordozható. A játéknak számos változata létezik, így minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót.

2. Szerelmes levél (ajánlott kor: 10+, játékosok száma: 2-6)

A Love Letter egy egyszerű, mégis stratégiai gondolkodást igénylő kártyajáték, amelyben a játékosok célja, hogy levelet juttassanak el a hercegnőhöz. A résztvevők különböző karaktereket használnak, hogy manipulálják a játékot és elérjék céljukat. A játék gyors menete és kompakt mérete miatt kiváló választás a strandra, bármelyik strandtáskában elfér.

3. Match 5 (ajánlott kor: 10+, játékosok száma: 2-8)

A Match 5 egy kreatív szójáték, melyben öt kockával dobnak a játékosok fogalmakat, majd ezek párosai között kell három perc alatt egy-egy kapcsolatot találni. A játék során egyedi asszociációkra és gyors gondolkodásra van szükség. Könnyen tanulható, de igazi élményt a 10 évesnél idősebbeknek tartogat a játék.

4. Sushi Go! (ajánlott kor: 8+, játékosok száma: 2-5)

A Sushi Go! egy gyors kártyajáték, amelyben a különböző sushi fogásokat gyűjtünk össze pontokért. A társasjáték egyszerű mechanikája és gyors menete miatt tökéletes választás a strandra. A kártyák könnyen kezelhetők, a társas színes, vidám grafikája mindenkit mosolyra fakaszt. A játékosoknak stratégiát kell felállítaniuk, hogy a legértékesebb kombinációkat gyűjtsék össze, miközben figyelnek a többi játékosra is.

5. Hive Pocket (ajánlott kor: 9+, játékosok száma: 2)

A Hive Pocket egy absztrakt stratégiai játék, amelyben a résztvevők különböző rovarokat használnak, hogy körbezárják az ellenfél méhkirálynőjét. A játék különlegessége, hogy táblát nem igényel, így bárhol játszható, akár a homokban is. A Hive Pocket kis méretű, könnyen hordozható verziója tökéletes a vízpartra, és a játék gyors menete pedig garantálja a szórakozást kezdők és profik számára is.

6. Halli Galli (ajánlott kor: 6+, játékosok száma: 2-6)

A Halli Galli egy gyors és vidám reakciós játék, amelyet a legkisebb gyerekek is élvezni fognak. A társas célja, hogy a játékosok azonnal cselekedjenek, amikor öt azonos gyümölcs jelenik meg az asztalon. A gyors reflexek és a jó megfigyelőkészség elengedhetetlenek a győzelemhez.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.