Rita Ora semmit sem hagyott a képzeletre: átlátszó maxiruhát viselt melltartó nélkül

Rita Ora
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
meztelenruha Rita ORa koncert
Az énekesnő melltartó nélkül vett fel egy átlátszó, csillogó maxiruhát a Girls Aloud londoni koncertjére. Rita Ora ellopta a showt, minden szem rá szegeződött.

Rita Ora nagyon keveset hagyott a képzeletre: ruhája teljesen átlátszott, nem csak az alsóneműjét, a mellbimbóit is látni lehetett. Ennek ellenére magabiztosan vonult be a koncertre, és pózolt a fotósoknak, cseppet sem zavarta, hogy mindene kilátszik. A csillogó ruhához fekete western csizmát, és szegecses táskát viselt. A róla készült fotókat itt nézheted meg. 

Rita Ora steps out in sheer style after promoting her new single Ask and You Shall receive. Pictured arriving at Girls Aloud appreciation concert at the Shepherds Bush Empire 02
Rita Ora csillogó meztelenruhát választott a Girls Aloud koncertjére
Forrás: Profimédia

Rita Ora elsírta magát a koncerten

Az énekesnő nagyon meghatódott a Girls Aloud koncertjén, el is sírta magát, amikor a zenekar mellrákban elhunyt tagjára, Sarah Hardingra emlékeztek. Rita a férjével, Taika Waititivel együtt vett részt az eseményen, aki kedvesen meg is vigasztalta őt, miközben a könnyeit törölgette.

Sarah Harding, a Grils Aloud tagja 2020 augusztusában jelentette be, hogy mellrákkal küzd. Később, 2021 márciusában arról számolt be, hogy a daganat már testének más részeire is átterjedt. Azt írta akkor, hogy az orvosai szerint nem éri meg a karácsonyt. Igazuk is lett, Sarah 2021 szeptemberében, 39 évesen elhunyt.  

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.