Justin Bieber és Hailey kisfiának neve különleges családi hagyományt őriz

összetartás justin bieber név Hailey Bieber hagyomány
A szárpár nemrégiben jelentette be első gyerekük, Jack Blues Bieber érkezését, aki nevét egy régóta fennálló családi hagyomány szerint kapta. Ezt követte Justin Bieber és Hailey.

Augusztus 23-án Justin Bieber és felesége, Hailey Baldwin Bieber bejelentették első közös gyerekük, Jack Blues Bieber születését. A hírt a világsztár Instagram-oldalán osztotta meg a kis Jack apró lábairól készült képpel és a következő felirattal: „Üdv, itthon Jack Blues Bieber”. A család és a rajongók körében is nagy izgalmat váltott ki a bejelentés, különösen a névválasztás miatt, amely egy régi családi hagyományt követ.

Justin Bieber és Hailey Bieber
Justin Bieber és Hailey családi hagyományt vittek tovább
Forrás: Getty Images

Ezért kapta Justin Bieber és Hailey kisfia éppen ezt a nevet

Justin Bieber és Hailey nem véletlenül adták azt a nevet a kisfiuknak, amit. Jack Blues Bieber nevének kezdőbetűi – JB – nem csupán édesapjára, Justin Bieberre utalnak, hanem egy több generációra visszanyúló hagyományra is. Justin apja, Jeremy Bieber is ugyanezekkel a kezdőbetűkkel büszkélkedhet, csakúgy, mint Justin féltestvérei, Jazmyn és Jaxon Bieber. 

A családi hagyomány szerint ezek a kezdőbetűk egyfajta összetartozást jelképeznek, amelyet a Bieber család évről évre továbbad.

De nemcsak ezért különleges a kicsi neve, a „Jack", szintén nagy jelentőséggel bír, hiszen Justin apjának, Jeremynek ez a középső neve. Így a kis Jack neve egyben tisztelgés is nagyapja előtt, aki mindig fontos szerepet játszott Justin életében.

És amíg a Bieberek előtt így tisztelegnek, a Baldwinoktól igyekeznek távol maradni. Hailey nemrég jelentette be, hogy elhatárolódott családjától. A Baldwin család korábban híres volt összetartásáról, ám Hailey úgy döntött, hogy saját útját járja, és távolabb kerül tőlük, miközben Justin oldalán építi tovább életét.

Justin és Hailey kapcsolata a kezdetek óta kiemelt figyelmet kapott a média részéről, különösen a 2018-as titkos esküvőjük óta. A pár most, hogy szülőkké váltak, egy újabb szintre emelte kapcsolatukat. A gyermekáldást azonban sokáig titkolták, ami nagy nyomással járt. Mindazonáltal a pár végül nyíltan megosztotta boldogságát a világgal, és most, hogy kisfiuk megszületett, egyre inkább a családi életre koncentrálnak.

A baba érkezése nemcsak a Bieber család számára jelentett mérföldkövet, hanem a rajongók és a közösségi média számára is. 

Justin édesanyja, Pattie Mallette és Hailey apja, Stephen Baldwin is boldogan osztották meg az örömhírt követőikkel, 

miközben a rajongók világszerte gratuláltak a fiatal párnak. Az elkövetkező időszakban minden bizonnyal számos új részlet lát majd napvilágot arról, hogyan alakítja át a szülővé válás Justin és Hailey életét, és hogyan őrzik tovább a Bieber család hagyományait.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.