Diana hercegné a földre borulva zokogott: "Elviselhetetlen helyzetben vagyok"

házasság Diana Kamilla királyné Károly király
Akik ismerték, a mai napig nem feledik, mennyire boldogtalan volt Károly mellett. Diana hercegné tánctanára egy esetet is megosztott új könyvében.

Bár úgy érezzük, hogy a néhai Diana hercegné és Károly gyötrelmes házasságáról már mindent tudunk, úgy tűnik, a mai napig újabb és újabb emlékeket osztanak meg róluk a bennfentesek. Ezúttal Diana tánctanára, Anne Allan egy önéletrajzi kötetben, a Dancing With Dianában emlékezik vissza a hercegnére.

Diana hercegné és Károly házassága mindvégig boldogtalan volt
Diana hercegné és Károly házassága mindvégig boldogtalan volt
Forrás: Getty Images/Royal Wedding

Diana hercegné nem leplezte, mennyire ki van borulva

Köztudott, hogy Károly a házasságuk alatt is folytatta a viszonyát Kamillával és az sem volt titok, hogy Diana hercegnét mindez nagyon megviseli és ezt nem is próbálta leplezni. Anne, aki a kilenc év alatt a hercegné bizalmasává vált, a könyvében elmesélte, hogy miként omlott össze az egyik táncórán Diana és hogy mit érzett, amikor ezt végig kellett néznie. 

„Teljesen kétségbeesve zokogott és a földre rogyott. Annyira sajnáltam, láttam a fájdalmát és hogy mennyire össze van zavarodva. Hagytam, hogy sírjon” - idézi a tánctanárt a People. „Néhány perc elteltével bocsánatot kért, hogy ennyire kiborult de még mindig sírt. 'Egyszerűen nem tudom, mit tegyek, Anne. Elviselhetetlen helyzetben vagyok. Hetek óta nem láttam Károlyt és nem is akar velem beszélni. Azt hittem, visszajön hozzám, és meg tudjuk oldani a dolgokat. Hogyan tovább, ha nem vagyok kívánatos számára?'- idézi Anne Dianát.  „Látszott, hogy összetörték a szívét és nem látott kiutat” - tette hozzá Allan, aki hozzátette, mindezek ellenére Diana nem akart elválni, ugyanis a gyerekei, Vilmos és Harry miatt mindenképpen szerette volna összetartani a családot. 

Bár féltékeny volt, mindig is nagyra tartotta Kamillát

Diana hercegné, bár Kamilla - a Károllyal való viszonya miatt - megkeserítette az életét, mindig is nagyra tartotta a jelenlegi királynét. Nem egyszer mondta, hogy Kamilla egyszer befolyásos ember lesz, és ez így is történt, mára a britek is megszerették. Diana a véleményét ezt arra alapozta, hogy tudta, Kamilla és Károly hűségesek egymáshoz, és bár a herceg őt vette feleségül, sosem szerette szerelemmel. Ezt bizonyítja az is, hogy az esküvőjük előtt az egyik riporter megkérdezte tőlük, szerelmesek-e egymásba, amire Diana határozott igennel válaszolt, Károly viszont a következőket mondta: "Bármit is jelentsen a szerelem." 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.