Bepillantást engedett hétköznapjaikba Eva Mendes és Ryan Gosling

EXCLUSIVE: Eva Mendes Steps out For a Day with Family in Los Angeles
Northfoto - TheImageDirect.com
olvasás Ryan Gosling Eva Mendes főzés
A színésznő jobb író, mint szakács. Eva Mendes lányai legalábbis biztosan ezt gondolják.

Desi, Mami and the Never-Ending Worries (Desi, Mami és a véget nem érő aggodalmak) című gyerekkönyve reklámozása közben mesélt Eva Mendes a magánéltükről. Az 50 éves színésznő arról is beszélt, hogy az a könyvírást két kislánya, a 10 éves Esmeralda és a 8 éves Amanda ihlette, és hozzátette, a gyerekei nagyon szeretik a könyvet.

EXCLUSIVE: Eva Mendes Steps out For a Day with Family in Los Angeles
Eva Mendes 40 éves kor felett vállalt először gyereket
Forrás: Northfoto

Eva Mendes könyvét a lányai is szeretik

Eva Mendes egy interjúban megosztotta, hogy ő például nem nagyon tud főzni, de Ryan csodálatos szakács, így a konyha az ő felségterülete.  "Imádom a shakshukát, és ezt meg is tudom csinálni, de akárhogy is próbálkozom, a lányok nem eszik meg, ahigy én készítem el" - mesélte és azt is elmondta, hogy Ryan szerint sem mestere a tojáskészítésnek. Eva elárulta, lányai a legnagyobb kritikusai, a könyvét viszont nagyon is kedvelik, bár soha nem mondják. "A minap bementem Esmeralda szobájába, és láttam, hogy a könyvet olvassa. Ez meghatott" - nyilatkozta a színésznő, aki már most elkezdte a gyerekeket az olvasás szeretetére nevelni. "Nagyon fontosnak tartom, hogy könyveket olvassak a gyerekeknek és ők is olvassanak. Ez lehetőséget ad arra, hogy sok olyan dologról beszélgessünk, ami amúgy eszünkbe nem jutna" - vélekedik

 

EXCLUSIVE: Eva Mendes Steps out For a Day with Family in Los Angeles
Eva Mendes legnagyobb kritikusai a lányai 
Forrás: Northfoto

A színésznő szigorú anyuka

Mendes egy korábbi videójában arról beszélt, szerinte a gyerekei nem elég idősek ahhoz, hogy a világhálón szörföljenek, és egy követői kérdésre azt válaszolta, hogy még nem is tudja, mikortól találja majd őket annak. "Egyelőre figyelem őket, mellette lépést tartok a kutatásokkal, hogy a közösségi média hogyan hat a gyerekek agyára" - nyilatkozta.  A házaspárról azt is lehet tudni, hogy nem mutogatják folyton a gyerekeiket a közösségi oldalakon, és nincsenek is jó véleménnyel azokról, akik ezt teszik. Néha persze ők is elcsábulnak, de semmiképpen nem viszik tűlzásba. 

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.