Jennifer Lopez és Ben Affleck között még mindig erős a kémia: ezért estek nyilvánosság előtt egymásnak

Celebrity Sightings In New York - March 30, 2024 Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images - MEGA
csók Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Bár együtt élni nem tudnak, szexuálisan vonzódnak egymáshoz. Így lett Ben Affleck és Jennifer Lopez barátinak szánt találkozójából csókcsata.

Hatalmas port kavart, amikor lefotózták, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck a minap reggel gyerekeik társaságában együtt villásreggeliztek, ráadásul nem is akárhogyan... egymás kezét fogták és csókolóztak is, sőt a színésznő a jegygyűrűjét is viselte. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck a csók ellenére még mindig válnak
Jennifer Lopez és Ben Affleck a csók ellenére még mindig válnak
Forrás: Getty Images

Senki nem tudta, mit keres együtt Jennifer Lopez és Ben Affleck 

Az állítólag elhidegült párt szombaton együtt látták reggelizni gyermekeikkel a kaliforniai Beverly Hills Hotelben. A PageSix szemfüles olvasója adta le a drótot, ezt írta a lapnak: „Ben Affleck és Jennifer Lopez jelenleg a Beverly Hills Hotelben vannak, fogják egymás kezét és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál ülnek." A tény mindenkit meglepett, pláne, hogy Affleck a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon se vett részt, ott volt viszont Matt Damon és Jennifer nagyon szeretett volna a válásáról beszélgetni vele, de lapinformációk szerint a színészt nem érdekelte a téma. "Matt Damon leállított minden olyan kísérletet, amellyel JLo megpróbálta megvitatni Bent a premieren. Matt azt mondta Jennifernek, örül, hogy jól van, és hálás a filmben való részvételéért, de világossá tette, hogy egyáltalán nem akar Benről beszélni" - nyilatkozta egy szemtanú. 

Ben bizonyítani akart

A PageSix információ szerint Affleck volt az, aki ilyen frekventált helyen akart találkozni Lopezzel, amivel azt akarta demonstrálni, hogy jó barátokként válnak el és kifejezetten szerette volna, ha lefotózzák őket, holott ő volt az, aki mindig utálta a nyilvánosság előtt élni az életét. "Nyilvánvaló, akkor mész oda, ha szeretnéd, hogy lencsevégre kapjanak" - árulta el egy bennfentes és hozzátette:

 Mindig nagyon erős volt közöttük a kémia, és ez nem változott. A kézfogás és a csók biztos nem volt tervben, de nem tudtak ellenállni egymásnak, még mindig vonzódnak egymáshoz.

Jennifernek a legfontosabbak a gyerekek

Lopez ikrei és Ben három gyereke a szülőktől távolabb, külön asztalnál ültek. A lap informátora arról is beszélt, hogy a pár hiába válik, a gyerekeket nem akarják elválasztani egymástól. "A gyerekek mindig jól kijöttek egymással és jól érezték magukat együtt. Jent boldoggá teszi, ha együtt látja a gyerekeket, neki ők a legfontosabbak" - nyilatkozta. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.