Palvin Barbi elszólta magát: jöhet a baba?

család Palvin Barbara kisbaba
A gyönyörű modell és szerelme, Dylan Sprouse 2023-ban házasodtak össze, ám mindeddig nem beszéltek gyerekvállalásról. Most azonban Palvin Barbi megszólalt a témával kapcsolatban.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, méghozzá a menyasszony családjának ceglédberceli birtokán. A pár július 15-én állt oltár elé, Barbara a romantikus évfordulóra 24 órán át elérhető történetben egy közös fotót posztolt. Ugyanekkor arról is lehetett hallani, hogy egy harmadik férkőzött a kapcsolatukba és válságban a házasságuk, de erről szó sincs, boldogabbak mint valaha. 

 Dylan Sprouse, Palvin Barbara, Palvin Barbi
 Palvin Barbi és férje kisbabára vágynak
Forrás: Getty Images

Palvin Barbi és Dylan Sprouse babát szeretnének

Palvin Barbi a brazil Harper’s Bazaar fotózása közben adott interjút Gianna Lombardi riporternek, akivel főként a jövőbeli tervekről beszélgettek, így került szóba a gyermekvállalás kérdése is.

Csak remélem, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabánk

 – idézi a világhírű magyar szupermodellt a Bors

A pletykák szerint Dylan egy 17 éves influenszerrel szűrte össze a levet, egy ideig egyik fél sem reagált a híresztelésekre, ami még inkább azt erősítette a rajongókban, hogy valami nem stimmel a fiatal szerelmesek között. Barbi azonban később megtörte a csendet és egy sokatmondó fotóval reagált az Instagram-oldalán.

"Megtaláltam a tökéletes pasit"

Palvin Barbara és Dylan Sprouse  2017-ben ismerkedtek meg, de csak 2018-ban randiztak először, méghozzá Kínában. Az első közös fotót 2018 augusztusában posztolták, Dylan születésnapja alkalmából. A pár 2019-ben költözött össze, de a folytatást nem siették el, az eljegyzésre végül  2022-ben került sor, Barbara akkor azt nyilatkozta: 

Úgy érzem megtaláltam a tökéletes pasit. 

A rajongók remegve várták az esküvőt, amire egy évvel ezelőtt Magyarországon került sor. A romantikus szertartást Albertirsán, a lakodalmat pedig Barbara szüleinél, Ceglédbercelen tartották. A szupermodellnek nagyon fontos magyar származása, elképzelni sem tudta volna, hogy ne otthon, családja körében menjen férjhez. 
 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.