brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg
A királyi család 40 évnyi tudósítása alatt sosem lehetett olyat látni, mint Katalin hercegné új videója. Ez a háromperces felvétel először mutatja meg, mennyire hálás Vilmos herceg és az egész család azért, hogy Katalin túljutott a legnehezebb időszakon. Miután közel hat hónapot töltött kemoterápiával, Katalin most már arra fókuszál, hogy teljesen rákmentes legyen.

A videó minden egyes képkockája örömet és megkönnyebbülést sugároz a királyi pár és csodálatos gyermekeik számára. Vilmos herceg elárulta, hogy a házassági eljegyzésük elhalasztásának oka az volt, hogy biztos akart lenni abban, hogy házasságuk örökké tart. Amikor Katalin a férje vállához bújik a norfolki Holkham strandon, ékes bizonyítéka annak, hogy továbbra is nagyon szerelmesek egymásba – talán még inkább, mint 2011-ben, amikor a Buckingham-palota erkélyén csókolóztak az esküvőjük után.

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Vilmos herceg számára Katalin az igazi
Forrás: Instagram/Prince and Princess of Wales

Vilmos herceg számára Katalin az igazi

Az elmúlt néhány hónap legnehezebb időszaka csak megerősítette azt, hogy házasságuk örökké tart, hiszen már túljutottak a sötét napokon, és fényes jövő elé néznek. A család az élet egyszerű örömeit ünnepli, ahogy Katalin a videóban elmondja – olyan dolgokat, amiket az átlagos családok együtt csinálnak: piknikezés, kártyázás, szórakozás és nevetés – tengerbe futás ruhában, mindenféle gond nélkül. A hely, ahol a videót rögzítették, a királyi család egyik kedvenc helye. 1969-ben Fülöp herceg meggyőzte a királynőt, hogy engedje, hogy a kamerák követhessék őket és a gyerekeket egy áttörő dokumentumfilmben. Akkoriban a királyi család kissé távolságtartónak tűnt – egy olyan élet, amit a legtöbb alattvalójuk el sem tudott képzelni.

De itt Katalin, Vilmos, György, Sarolta és a fiatal Lajos egy normális családként jelennek meg, ugyanazokkal a problémákkal, amiket a többi család is átél.

Katalin hercegné erősebb, mint valaha

A királyi szakértők a videót látva elmondták, hoy Katalin hercegné erősebb, mint valaha. „Úgy gondolom, hogy mentálisan erősebb, mint valaha, mert már túl van ezen a betegségen" - mondta Ingrid Seward királyi szakértő. „Nem hiszem, hogy az ember valaha teljesen túljut rajta, de ő már túljutott a betegség első akadályán, és ez rengeteg mentális erőt ad neki. Szerintem biztosan rendkívül nehéz volt számára, nem mondaná, ha nem így lett volna, mert nem szokott panaszkodni. Ezután még ikonikusabb lesz" - tette hozzá.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.