George Clooney meghatóan nyilatkozott a fiáról: „Soha nem voltam büszkébb rá”

Clooney Foundation For Justice's The Albies
Getty Images/Clooney Foundation For Justice's The Albies - Dia Dipasupil
Büszkeség George Clooney Amal Clooney
A színész és felesége, Amal Clooney, ritkán engednek bepillantást ikreik, Alexander és Ella életébe, de időnként mégis megosztanak néhány kedves részletet a családjukról. George Clooney és ügyvéd neje nemrégiben ünnepelte 10. házassági évfordulóját, és egy különleges eseményen kiderült, hogy Alexander édesapja nyomdokaiba lép, legalábbis, ami a csínytevéseket illeti.

A Clooney Foundation for Justice által szervezett Albie-díjátadón Amal és George Clooney meséltek Alexander tréfás természetéről. Amal elmondta, hogy Alexandernek már hozzáférése van „Hollywoodi szintű kellékekhez, például műcsótányokhoz és egerekhez, ráadásul 3D nyomtatóval is rendelkezik”. Viccelődve hozzátette: „Nem is tudom elmondani, miket találok a dokumentumaim alatt vagy a párnám alatt.” George büszkén nézi, ahogy fia végrehajtja a trükkjeit, és azt mondta: „Soha nem voltam büszkébb rá.”

George Clooney, Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney óvják gyerekeiket a nyilvánosság elől
Forrás: GC Images

George Clooney meghatóan nyilatkozott a fiáról

George egy másik példa kapcsán is megosztotta, hogy Alexander egyre jobban elsajátítja a tréfálkozás művészetét: „Hív engem, és azt mondja: 'Apa, valami fontosat kell mondanom.' Majd amikor megkérdezem, mi az, egyszerűen leteszi a telefont.” Amal viccelődve hozzátette: „A legjobbtól tanul.”

Ez nem az első alkalom, hogy a Clooney házaspár elárul valamit az ikrek vidám személyiségéről. 2020-ban George a „Jimmy Kimmel Live!” című műsorban elárulta, hogy egy kicsit túllőttek a célon azzal, hogy ikreik folyékonyan beszélnek olaszul. 

Mi nem beszélünk olaszul, így gyakorlatilag felfegyvereztük őket egy olyan nyelvvel, amit mi nem értünk

 – viccelődött George, hozzátéve, hogy gyakran hallja a gyerekeit olaszul szidni őt. „Kentuckyból származom, nekem az angol is második nyelv.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.