Gondoltad volna? Katalin hercegné ezzel a milliárdossal jött össze, amikor Vilmossal szakítottak

Katalin hercegné
Getty Images - Max Mumby/Indigo
vigasz katalin hercegné Vilmos herceg
Fiatalon ismerkedtek meg és 6 év után szakítottak. Katalin hercegné a Vilmostól külön töltött hónapok alatt egy gazdag üzetemberrel járt.

Pillanatok alatt bejárta a világsajtót a hír, amikor Vilmos herceg és Katalin összejöttek a St Andrew's Egyetemen. Az azonban sokkolta a világot, amikor 2007-ben átmenetileg szakítottak, a fiatal lány pedig beleszeretett egy másik férfiba. Katalin hercegné egykori románca ma már nem forog közszájon: nézzük, ki volt az a milliárdos, aki egykor elcsavarta a fejét. 

Katalin hercegné és a milliárdos barátja csak pár hónapig voltak együtt
Katalin hercegné és a milliárdos barátja csak pár hónapig voltak együtt
Forrás: Getty Images

Katalin hercegné egy milliárdost szeretett

2007-es szakításuk idején Katalin hercegné nem vesztegette az idejét és - állítólag, hogy a szerelmi csalódását kiheverje - összejött Henry Ropnerrel. A férfi magas, jóképű és igen jómódú, családjának egy több mint 30 millió fontot érő cége van. Azóta egyébként Ropner is megnősült, egy üzletember lányát, Natasha Sinclairt vette el.

Hogy kik voltak Katalin hercegné korábbi szerelmei, arról itt írtunk

De miért szakított Katalin és Vilmos? 

Úgy tudni, Katalin és Vilmos 6 év együttjárás után 2007-ben azért szakítottak, mert kettőjük közül csak Katalin állt készen az elköteleződésre, Vilmos még szívesen élte volna a fiatal felnőtt férfiak bulizós életét. Azt azonban nagyon gyorsan belátta, hogy bármennyire is ragadnak rá a nők és tulajdonképpen bárkit megkaphat, a szép és okos Katalin pótolhatatlan számára. Akkoriban arról is pletykáltak, hogy Vilmos más lányokkal csak szórakozik, de egyiküket sem veszi komolyan, úgyhogy még 2007-ben újra együtt voltak Katalinnal és 2011-ben össze is házasodtak. A hercegi pár hivatalos esküvői fotóit azóta is imádja a világ, Katalin hercegné pedig az egyik legnépszerűbb nő az Egyesült Királyságban. 

2010-ben Vilmos herceg így nyilatkozott rövid különlétükről: „Mindketten nagyon fiatalok voltunk és nagyon különböztünk egymástól”. Katalin később így emlékezett vissza a szakításra: „Azt hiszem, akkoriban nem voltam túl boldog tőle, de valójában ettől lettem erősebb.”

 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.