Ritka pillanat! Meg Ryan 20 éves lányával kapták lencsevégre New Yorkban - FOTÓK

Loewe: Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Womenswear Spring-Summer 2025
Getty Images/Loewe: Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Womenswear Spring-Summer 2025 - Jacopo Raule
ritka pillanat Daisy Meg Ryan
A 62 éves színésznőt a minap kapták lencsevégre, amint lányával New Yorkban sétálgatott. Meg Ryan két gyermek büszke édesanyja: lánya, Daisy 20 éves, Jack pedig 32.

Bár Meg Ryan igyekszik Daisy életét a nyilvánosságtól távol tartani, és a 20 éves lány ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt – aki jelenleg a massachusettsi Smith College hallgatója –, idén nyáron is együtt látták őket New Yorkban, amint SoHoban és Tribecában vásároltak.

Meg Ryan, Daisy
Meg Ryan és 20 éves lánya együtt sétálgattak New Yorkban
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Meg Ryan 20 éves lányával kapták lencsevégre New Yorkban

A színésznő és lánya is laza, mégis elegáns ruhát viseltek a kiruccanáson: Ryan egy fehér, felhajtott ujjú felsőt, bő szabású fekete nadrágot és cipőt, míg Daisy egy színes mintás, fehér gombos inget viselt, amit magas derekú kék farmerba tűrt be, és fehér sportcipőt húzott hozzá.

Ryannek egy fia is van, a 32 éves színész, Jack Quaid, aki exével, Dennis Quaiddel közös gyermekük. A színésznő korábban már beszélt arról, hogy milyen édesanyának lenni Jack és Daisy mellett, aki 2004-ben született Kínában, és 2006 elején fogadta örökbe őt Ryan.

10/11/2024 EXCLUSIVE: Meg Ryan is Spotted on a Rare Outing With her Daughter in New York City
Meg Ryan és Daisy
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

„Egyszerűen csodálatosak. Tiszta öröm”mesélte. „Öröm számomra, hogy ismerhetem őket.”

Bár Ryan szerint „mindketten teljesen különbözőek”, mégis lelkesen mesélt arról, hogy Jack és Daisy „nagyon viccesek, okosak, kedvesek, érdeklődnek mások iránt, és kíváncsiak a világra”. A színésznő bevallotta, hogy kicsit szigorú anya volt, és elárulta, hogy Daisynek „15 éves koráig nem volt telefonja”. Ryan szerint ez hatással volt lánya életére: „Nagyon sokféle érdeklődési köre van, nagyszerű olvasó, és legalább emlékszik arra az időszakra, amikor a telefon nem jelentett mindent.”

„Egyszerűen csak nagyon boldog vagyok, hogy ismerhetem őket, hogy az anyjuk lehetek” – tette hozzá mindkét gyerekéről.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.