Irina Shayk nyolc év után tért vissza a kifutóra: csak úgy tündökölt az édesanya

Victoria's Secret Fashion Show 2024
WireImage/Victoria's Secret Fashion Show 2024 - Taylor Hill
Victoria's Secret Fashion Show Irina Shayk modell
A modell nyolc év után visszatért a Victoria's Secret kifutójára. Idén Shayk egy csillagokkal borított, részben áttetsző egyberészes ruhában vonult végig a színpadon, káprázatosan festett.

Irina Shayk 2024. október 15-én lépett a Victoria's Secret Fashion Show kifutójára, először a 2016-os show óta, amikor már várandós volt kislányával. Persze ezt a nagyközönség nem tudta, kislánya, Lea De Seine most már 7 éves akit Bradley Cooperrel közösen nevel.

Irina Shayk
Irina Shayk újra a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján
Forrás: FilmMagic/Victoria's Secret Fashion Show 2024

Irina Shayk újra a Victoria's Secret Show kifutóján

A 2016-os Victoria’s Secret Fashion Show-n Shayk egy szürke, csipkés fehérnemű szettet viselt, amelyet egy ballonkabáttal részben eltakart, valamint egy másik vörös öltözéket, amely szintén segített elrejteni a terhességét. Aznap a People magazin megerősítette, hogy a modell gyermeket vár Coopertől. Később egy bennfentes elmondta, hogy a legtöbben nem voltak tudatában Shayk terhességének.

„Visszatekintve, néhány ruhája sokkal inkább takarta a has környékét, és a show utáni hír hallatán ez érthetővé vált”-  mondta az informátor akkor. „Senki sem gyanakodott a kulisszák mögött, az biztos! Gyönyörűbb volt, mint valaha.”

Shayk maga is visszaemlékezett erre a pillanatra a 2024-es show előtt. Az Entertainment Tonight-nak nyilatkozva, a modell azt mondta: „Utolsó alkalommal, amikor a Victoria’s Secret Show-n vonultam, 4 és fél, 5 hónapos terhes voltam, úgyhogy itt vagyok újra. Visszatértem. És a lányom valószínűleg meg fogja nézni később” - tette hozzá büszkén.

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.