Olivia Munn cuki babafotókkal ünnepli egy hónapos kislányát

EXCLUSIVE: Olivia Munn is Spotted With John Mulaney for the First Time Since Going Public With Health Battle in Los Angeles.
Northfoto - TheImageDirect.com
ünnep baba Olivia Munn
Az Instagramra töltött el néhány fotót a babájáról a színésznő. Olivia Munn kislánya Méi szeptember 14-én született.

Olivia Munn és férje egy hónappal ezelőtt Instagramon jelentette be az örömhírt, megszületett a kislányuk. A 44 éves színésznő már akkor megmutatta a babát, most pedig újabb képeket osztott meg Méivel.  

Olivia Munn kettős maszektómián esett át és kivetette a méhét és a petefészkeit is
Olivia Munn kettős maszektómián esett át és kivetette a méhét és a petefészkeit is
Forrás: Northfoto

Béranya segítségét vették igénybe

A kislányt béranya hozta világra, mivel Munn a rákbetegsége után nem tudta kihordani a kis Méit, akinek a neve kínaiul szilvát jelent. „Amikor először találkoztam a béranyánkkal, úgy beszélgettünk, mint anya az anyával. Annyi kegyelmet és megértést mutatott felém, hogy tudtam, hogy egy igazi angyalra találtam. Szavakkal nem tudom kifejezni a hálámat, hogy 9 hónapig biztonságban tartotta a babánkat, és valóra váltotta az álmainkat” — írta posztjában Olivia Munn a baba születésekor.

A kis Méi már egy hónapos

A színésznő szemmel láthatóan nagyon boldog: „A kis Méi első hónapja” - írta az október 14-én megosztott fotókhoz. „A nap 24 órájából 23-ban biztos megnézem, lélegzik-e, amikor alszik” - tette hozzá. 

A párnak már van egy kisfia, a kétéves Malcolm Hiệp Mulaney, aki 2021. november 24-én született, mindössze néhány hónappal azután, hogy Olivia Munn és John Mulaney összeházasodott. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.