Sallai Nóra balesetéről Fábián Anita: "Mondtam a lányomnak, ha ez történne vele, nem is akarnék felébredni"

Sallai Nóra
vallomás Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kisfia Fábián Anita
Fábián Anita teljesen megrendült volt kolléganője tragédiáján. A színésznő nem is tudja mit kívánjon Nórának. Anita azt mondta, el sem tudja képzelni Sallai Nóra fájdalmát.

Két hete szenvedett balesetet Sallai Nóra és kisfia Alsónémedinél, egy kocsi 130-cal rohant beléjük. A színésznő állapota még mindig válságos, a kisfiú életét nem tudták megmenteni, október 7-én a kórházban elhunyt. Nóra kolléganője volt a Jóban Rosszban sorozatban Fábián Anita, aki teljesen összetört a tragédia hallatán. 

Fábián Anita és kislánya a Jóban Rosszban sorozatban - A színésznőt megtörte Sallai Nóra tragédiája
Fábián Anita és kislánya a Jóban Rosszban sorozatban - A színésznőt megtörte Sallai Nóra tragédiája
Forrás: Redlemon

Fábián Anita az irányított véradásnál tudta meg, Sallai Nóra szenvedett balesetet

A színésznő elmondta, hogy megkapta az e-mailt a véradással kapcsolatban, de akkor még nem tudta, kiről van szó, rákeresett és teljesen megdöbbent, hogy Sallai Nóra karambolozott. „Én is anyuka vagyok és természetesen ismerem Nórát is, bár már régen találkoztunk, de tudom, hogy ő egy végtelenül nagyszerű nő és nem érdemli ezt, bár persze senki sem” - nyilatkozta a Borsnak. A lányom 19 éves, és most kezd el majd vezetni tanulni, de nem nagyon erőltettem, hiába sokan már 17 évesen leteszik a jogosítványt. És nem azért mert benne nem bízom, hanem mert neki is azt mondom, hogy úgy kell közlekedni, hogy nem bízol meg senkiben, nem lehetsz biztos benne a másiknak jó a féke, vagy be fogja tartani a szabályokat” - tette hozzá.

 

El sem tudja képzelni Fábián Anita Sallai Nóra fájdalmát

„Sajnos ők rosszkor voltak rossz helyen, ez egy iszonyatos tragédia. És ami különösen megrázó, hogy meghalt a kisfiú. Nem is tudom, mit kívánjak Nórának, ha felébred a pokolból a pokolba. Az egyik Jóban Rosszban-os kollégánk azt írta, hogy ő azt kívánja, hogy az történjen vele, amit szeretne. Én is belegondoltam és mondtam is a lányomnak, hogy ha ez történne vele, akkor nem is akarnék felébredni” - mondta a lapnak megtörve Anita, aki imádkozik Nóráért és az irányított véradásra is elment. 

Sallai Nóra
"Nem is tudom, mit kívánjak Nórának, ha felébred a pokolból a pokolba" - mondta megtörve Fábián Anita

Anitának és kislányának is volt balesete

„Egyszer még, amikor kisebb volt a lányom volt egy nagyon hasonló esetünk, ő hátul ült, én pedig vezettem, szólt a zene és arra gondoltam, hogy mennyire rendben van az életem, hogy minden ami történik velünk az jó. A következő pillanatban oldalra néztem és azt hittem, hogy jól mértem fel a távolságot, de kimentem és hátulról belém csapódott egy autó (...) Teljesen mindegy volt, ki a hibás, én azt éreztem, hogy én vagyok a felelős, mert ott van a lányom és nekem kellett volna vigyáznom rá. Szóval ebből felébredni borzasztó lehet, mert az ember akkor is magát hibáztatja, ha nem ő tehet róla, még úgy is, hogy mi megúsztuk egy karcolás nélkül” - nyilatkoza.


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.