Az egész ország Sallai Nóra kisfiát gyászolja

Sallai Nóra
TV2 - Sarosi Zoltan
részvét Sallai Nóra balesete gyász gyermek
Egy gyermek elvesztése mérhetetlen fájdalom és tragédia. Sallai Nóra az állapota miatt még nem tudja, mi történt gyermekével, talán ő az egyetlen az országban, aki még nem szembesült gyereke halálával, az egyetlen, aki még nem gyászolja a horrorbalesetben elhunyt kisfiút.

Október 7. óta egy ország gyászol. Akkor derült ki, hogy a Jóban Rosszban színésznőjének ötéves kisfia már nem küzd tovább az életéért, ám Sallai Nóra még nem szembesült a tragédiával.  

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfiát gyászolja az ország

Sallai Nóra és ötéves fia szeptember 27-én, Alsónémedinél szenvedtek végzetes balesetet. A 44 éves színésznő és gyermeke egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel érkezett a kereszteződéshez, hogy bár megpróbálta elrántani a kormányt, nem sikerült elkerülnie a karambolt, így hatalmas erővel nekiütközött a színésznő autójának. A becsapódás következtében Sallai Nóra autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők mindkettejüket válságosban állapotban szállították kórházba.

Egy ország szurkolt Sallai Nóra kisfiának életéért, most egy ország gyászolja a kisfiút

Sallai Nóra még mindig eszméletlen, még nem szembesült azzal a fájdalommal, amit egy anya érezhet akkor, amikor elveszíti a gyerekét. Ő még nem gyászol, de gyászol helyette is a kisfiú édesapja, a családja, a színésznő barátai, ismerősei és ismeretlenek. Egy egész ország. A közösségi médiában ömlenek az együttérzéssel teli posztok, kommentek. 

A Life.hu közösségimédia-oldalain is sorra fejezik ki az olvasók az érzéseiket, részvétüket, gyászukat, miközben tovább szurkolnak Sallai Nóra életéért. 

A fekete szívek között írt sorok megrázóak. Egyik olvasónk azt írta, nem tudja tiszta szívből kívánni a színésznőnek az ébredést, mert ami utána vár rá, az minden elképzelhető fájdalomnál erősebb és rosszabb lenne. Egy másik kommentelő azt írta: „Belegondolni is szörnyű, hogy mivel kell majd szembesülnie, nagyon sajnálom őt”.

A legtöbben azt kívánják, a kiasfiú nyugodjon békében, a családnak pedig rengeteg erőt kívánnak a mérhetetlen fájdalom és gyász feldolgozásához. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.