Bruce Willis felesége elárulta az igazi okot: ezért hozták nyilvánosságra a színész betegségét

 Bruce Willis, Emma Heming
Northfoto -
Emma Heming Willis frontotemporális betegség Bruce Willis nyilvánosság
Meghatódva emlékezett vissza Emma Willis arra, amikor bejelentették, férje súlyos beteg. Bruce Willis diagnózisa az egész világot megrázta.

Bruce Willis felesége a kedden az  AFTD 2024 Oktatási Konferencián idézte fel, hogy milyen érzések kavarogtak benne, amikor nyilvánosságra hozták férje, Bruce Willis diagnózisát. A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak frontotemporális demenciát, amit akkor tudattak a világgal, amikor a színész elmondta, nem vállal több szerepet. 

Bruce Willis, Emma Willis
Bruce Willis és Emma a színész betegsége előtt pezsgő társasági életet éltek.
Forrás: Getty Images/AFP

Bruce felesége, a 45 éves Emma Heming Willis,  volt felesége, Demi Moore és vele közös lányai, Rumer, Tallulah és Scout akkor együtt állt a nyilvánosság elé egy közös nyilatkozatban. Emma elmondta, ez nagyon fontos volt két közös gyermekük, 12 éves Mabel és a 10 éves Evelyn miatt is, hogy ne érezzék úgy, hogy édesapjuk betegsége családi titok. 

Tudom, hogy Bruce is azt szeretné, hogy nyíltak legyünk, és ezzel segítsük a hasonló problémával küzdőket

 - jelentette ki Emma. 

Emma Heming Willis folyamatosan ápolja Bruce Willist, amióta a színésznél frontotemporális demenciát diagnosztizáltak, amely viselkedési és beszédproblémákkal is jár. Az asszony korábban arról beszélt, hogy férje diagnózisa óta sok-sok leckét kapott az élettől, mind a türelem, a kitartás és a gyász terén. Emma néhány hónapja véleménycikkben fejtette ki, bűntudatot érez, mert ők olyan dolgokat is megengedhetnek maguknak, amelyeket mások nem tudnának kifizetni.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.