Ben Affleck kitálalt: ezért mogorva és dühös minden fotón

Ben Affleck is Spotted Visiting Jennifer Garner's House in Brentwood in Los Angeles.
Northfoto -
paparazzi Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck gyerekek zaklatás
A színésztől sokan állítják, hogy igazi kellemetlen ember. Ben Affleck úgy véli, mindenki az lenne, ha folyton kamerát nyomnának az arcába és a gyerekeiébe.

Ben Affleck a minap Kevin Hart műsorában arról beszélt, hogy teljesen másképp ítélik meg feleségét, Jennifer Lopezt, mint őt. 

Ben Affleck utálja, ha paparazzik fotózzák a családját
Ben Affleck utálja, ha paparazzik fotózzák a családját
Forrás: Nortfoto

Ben Affleck: "azt mondják, ez a csávó mindig dühös"

Amíg Jenniferét odavannak az emberek, és rajonganak érte, addig őt észre sem veszik. Kivéve persze, ha a gyerekeivel van, akkor folyton megpróbálják lefotózni őket. „Ezért látnak engem az emberek mogorvának, és ezért mondják azt rólam, hogy ez a csávó mindig dühös. De ki ne lenne az, ha folyton fotóznák a családját" - fejtette ki, és azt is hozzátette, különösen védi a gyerekeit ha paparazzókról van szó. 

Jennifer barátai szerint Ben mindig rosszkedvű

Affleck azonban nem csak a paparazzik miatt dühös. Jennifer Lopez barátai nemrégiben kifejtették, hogy a színésznőnek többek között abból lett elege, hogy Ben folyton morcos, semmi se jó neki és egy jóízűt nem lehet nevetni vele. „Ben nagyszerű fickó, de elképesztően lehangoló tud lenni. Azt hiszem, némely fotón ezt a világ is láthatta. Nos, Jennifer bőven kapott ebből. Ha látnák, hogy viselkedik a feleségével, nem bántanák annyit” – mondta Jennifer barátja. 

A hét közepén Bent fiával látták motoroni, amíg Jennifert Olaszországban a barátaival kapták lencsevégre. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.