Jennifer Garner szívhez szóló sorokkal üzent Ben Afflecknek

remény Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
A színésző tartja magát ahhoz, hogy exének rendbe kell hoznia a házasságát. Jennifer Garner Cleo Wade versével üzent Ben Afflecknek.

Reménnyel teli verset osztott meg Insta-sztorijában Jennifer Garner csütörtökön. Cleo Wade írása, a Jobb lesz, a csapások leküzdésének fontosságára utal. Jólértesültek tudni vélik, hogy Garner ezt exférjének, Ben Afflecknek szánta biztatásul. 

Jennifer Garner
Jennifer Garner verssel üzent Bennek
Forrás: Getty Images

Jennifer Garner szerint van remény

"Nem örök a bánat" - kezdődik a vers, és így végződik: "Ez is elmúlik". Cleo Wade költeménye, amelyet Jennifer Garner kiposztolt csütörtökön, Affleck és Lopez házassági válságára utalhat és arra biztathatja őket, hogy minden rendbejön.

Az exfeleség mindenben Ben mellett áll

Jennifer Garner és Ben Affleck 2005-től házasok voltak a válásuk 2018-as véglegesítéséig. Három közös gyermekük van: Violet (18), Seraphina (15) és Samuel (12).  A házasságuk hullámvölgyei ellenére Jennifer Garner a válásuk után is következetesen "életem szerelmének" nevezte Bent, de úgy tudni, ma már csak barátok. Garner többször beszélt arról, hogy mindenben támogatja exét, ám most aggódik, hogy szerelmi életének romjain ismét az alkoholban keres vigaszt. 

 

Jennifer Garner, Ben Affleck
Jennifer Garner a válásuk után is következetesen "életem szerelmének" nevezte Bent
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.