Less be Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusvillájába!

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "The Flash" - Arrivals
WireImage/Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "The Flash" - Arrivals - Leon Bennett
álomotthon Jennifer Lopez & Ben Affleck luxusvilla Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő és Ben Affleck közös otthona potom 50 millió dollárba kerül. Jennifer Lopez és a színész villája hatalmas és pazar.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hosszas válogatás után találta meg közös álomotthonát Los Angelesben. A Bel Air-i villa 50 millió dollárt ér, és több, mint 1850 négyzetméteren lehet kergetőzni benne. 10 hálószobával és 17 fürdőszobával rendelkezik, fákkal körülvéve, ami biztosítja a nyugodt magánéletet a sztárpár számára.

Less be Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusvillájába
Less be Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusvillájába
Fotó: Realtor.com

Less be a pazar villába: Jennifer Lopez és Ben Afleck igazi luxusban él

A hírek szerint erre most nagyobb szükségük van, mint valaha, hiszen a házasságuk válságba jutott. Igaz, vannak olyan pletykák is, hogy ez kamu, és csak Jennifer Lopez karrierjének hanyatlásáról terelné el a figyelmet. Úgy hírlik, Ben Affleck már el is költözött a luxusvillából és volt feleségéhez, Jennifer Garnerhez közelebbi lakást bérel.

 

Forrás: Realtor.com

De hogy mit is hagyott hátra a Batman színésze? Egy főházat, valamint egy két hálószobás személyzeti szállást, egy főkonyhát és további két konyhát - egy a személyzet részére, egy pedig a vendégházban.  Van feszített víztükrű medence, moziszoba és egy hatalmas kert.

Az ebédlőben fatüzelésű kandalló is helyet kapott - Forrás: Realtor.com
A moziszoba mellett játékszoba is helyet kapott - Forrás: Realtor.com
Forrás: Realtor.com
Ez a fő konyha - Forrás: Realtor.com
A fő hálószoba, amelyből gyönyörű kilátás nyílik - Forrás: Realtor.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.