Jude Law fia apja kiköpött mása: mindketten szívtiprók

Jude Law
Getty Images for The Met Museum// - Dimitrios Kambouris
sztárcsemete színész Jude Law Rafferty Law
A 27 éves modell sokat örökölt apja sármjából. Így néz ki Jude law fia, Rafferty Law.

"Mindig is arra koncentráltam, hogy azt csináljam, amit szeretek, és bebizonyítsam az embereknek, hogy szorgalmas vagyok" - mondta Jude Law fia, a 27 éves Rafferty, aki színészként is dolgozik, emellett azonban modell és zenész is. Minden adottsága megvan hozzá, hiszen nemcsak édesapja híres színész, hanem édesanyja, Sadie Frost is.

Jude Law fia, Rafferty Law és a színész: a fotókon mindketten 27 évesek
Jude Law fia, Rafferty Law és a színész: a fotókon mindketten 27 évesek
Forrás: Getty Images

Jude Law fia éppen olyan helyes, mint az édesapja

Rafferty Law most éppen annyi idős, amennyi Jude Law volt, amikor szerepelt a nagy sikert hozó Theteséges Mr. Ripley című filmben, amely még egy Oscar-jelölést is hozott a számára. Rafferty ugyan még nem érte el ezt az áttörést, de nagyon jó úton halad, legutóbb a Masters of Air című sorozatban láthatták őt a nézők, ahol olyan színészekkel játszott, mint Austin Butler. "Ő nagyon jó" - mondja Jude Law a fia színészi képességeiről. "Imádtam őt abban a sorozatban."

"Judy: No Place Like Home" In Aid Of The Centrepoint Independent Living Programme, Sadie Frost, Rafferty Law édesanyja
Sadie Frost, Rafferty Law édesanyja
Forrás: Alan Chapman/Dave Benett/Getty I

Rafferty szülei, vagyis Jude Law és Sadie Frost 1994-ben, a Shopping című filmben játszottak együtt. 1997-ben házasodtak össze, kapcsolatuk 2003-ig tartott és három gyerekük született: Iris Law, Rafferty Law, Rudy Law.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.