Meghan Markle apját zavarja, hogy Harry sosem akart vele találkozni: „Megvannak az eszközei, hogy körberepülje a világot"

Thomas Markle
NORTHFOTO - Thorpe/MEGA
vallomás Thomas Markle Meghan Markle Harry herceg
Meghan Markle elhidegült édesapjától, Thomastól, azonban a férfi egyértelművé tette, hogy szeretne kapcsolatot a lányával és annak gyerekeivel.

Meghan Markle édesapja, idősebb Thomas Markle a 80. születésnapjához közeledve beszélt arról, hogy attól tart, soha nem találkozhat az unokáival, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. Thomas és Meghan az elmúlt hat évben nem volt beszélő viszonyban, mert a férfi lesifotósokkal szövetkezett napokkal Meghan és Harry esküvője előtt. Az idős édesapa bevallotta, nem számít arra, hogy születésnapján a lánya felkeresi.

Thomas Markle, Meghan Markle
Meghan Markle édesapja júliusban lesz 80 éves
Forrás: NORTHFOTO

Thomas Markle a Daily Mailnek nyilatkozott arról, mit sajnál a múltban és mi az, amire a jövőben vágyik. 

Meghan Markle édesapja hat dolgot emelt ki:

1. A legnagyobb vágya az, hogy születésnapjára kapjon egy fotót az unokáiról, akikkel még sosem találkozott. Archie és Lilibet azután születtek, hogy Meghan megszakította a kapcsolatot az apjával. „Nem, sosem voltam a nagy születésnapi ünnepségek híve, de tudom, hogy az a személy, akiről a legjobban szeretnék hallani, nem fog jelentkezni."

2. Markle szomorú amiatt, hogy lányáék a királyi családtól is elhidegültek. Úgy gondolja, Harryéknek és a gyerekeknek meg kellene adni azt a lehetőséget, hogy részt vesznek olyan ünnepségeken, mint a Trooping the Colour, ez ugyanis születési joguk. Az idős férfi úgy gondolja, Meghannak egyszer fel fogják tenni a kérdést a gyerekei, hogy miért szakította el őket a családtól.

3. Thomas Markle kiemelte, mennyire hasonlít a helyzetük Károly királlyal. Úgy érzi, ugyanabban a csónakban eveznek, és szívesen beszélne az uralkodóval, kifejezné együttérzését a helyzete miatt.

4. Markle bevallotta, sosem hitte, hogy ilyen sokáig fog élni. Családjában a férfiak viszonylag korán haltak meg, az édesapja is 61 évig élt. Nem fél a haláltól, el tudja fogadni, hogy az életnek egyszer vége.

5. Zavarja, hogy Harry sosem akart vele találkozni. Bár Sussex hercegének megvannak az eszközei, hogy körberepülje a világot, ő mégsem kelt át az Atlanti-óceánon, hogy meglátogassa őt.

6. Thomas Markle nagyon megbánta tettét, azt mondta, hibát követett el, amikor paparazzi fotókat rendelt saját magáról, és újra bocsánatot kér. „Meghan haragudott rám, amiért az esküvő előtt pózoltam néhány paparazzi képen, de nagyon magányos voltam, és folyamatosan zaklattak."

Thomas Markle azt mondta a lapnak, hogy jó élete volt, és mindent elért, amit akart, de az elmúlt hat év mindent beárnyékol.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.