Ben Affleck jegygyűrűvel az ujján, hatalmas mosollyal arcán sétált Los Angelesben - FOTÓK

Ben Affleck
Northfoto -
vidámság Jennifer Lopez & Ben Affleck Seraphina Ben Affleck Jennifer Lopez
A színészt rég lehetett ilyen szuper hangulatban látni. Ben Affleck középső gyerekével, Seraphinával töltötte az időt.

Rég láthattuk ilyen önfeledtnek a színészt. A minap Jennifer Garnerrel közös gyermekükkel, Seraphinával kapták lencsevégre és Ben Affleck kiváló hangulatban volt. A fotósok ezt ki is használták, és megannyi felvételt készítettek róla. 

Ben Affleck és lánya Seraphina
Ben Affleck ujján ott virít a jegygyűrűje
Forrás: Northfoto

Ben Affleck nevetett

Ben Affleck láthatóan jólérezte magát középső gyerekével, Seraphinával minden fotón mosolygott, ráadásul a jegygyűrűjét sem hagyta otthon. Az utóbbit hol lehet látni az ujján, hol nem, de annyi biztos, hogy nevetni nem mostanában láthattuk a színészt. Ben Affleck és Jennifer Lopez házassági válságáról még mindig ellentmondásos hírek látnak napvilágot. 

Néhány hete Jennifer barátai nyilatkoztak, hogy a színésznő már nem akarja megmenteni kapcsolatát az örökké morcos Affleckkel, aki állítólag újra az alkoholba menekült. Arról is lehetett olvasni, hogy a színész a paparazzikra támadt, sem a Lopezzel együtt járó médiafigyelmet nem bírja, sem azt a reflektorfényt, ami most a házasságuk válsága miatt esik rá. 

Ben Affleck
Ben Afflecket mostanában nem nagyon láttuk nevetni
Forrás: Northfoto

Csak szórakoznak velünk? 

Az igazságot csak ők tudják, az azonban tény, hogy a sztárpár vegyes jelzéseket küld a világnak. Hol viselik a gyűrűjüket, hol nem, így egyre többekben merül fel a kérdés: vajon csak szórakoznak velünk és hülyére vesznek mindenkit.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.