Hatalmasat nőttek Bruce Willis lányai: édesanyjuk megható videót osztott meg róluk

Bruce Willis, Emma Heming Willis
Getty Images/"Glass" New York Premiere - Jamie McCarthy
Bruce Willis Emma Heming videó
A színész felesége megható videót tett közzé két gyerekéről, akit hatalmasat nőttek az elmúlt években: Bruce Willis lányai nagyon hasonlítanak a szüleikre.

Emma Heming nem hiszi el, milyen gyorsan telik az idő, és milyen gyorsan nőnek a lányaik. Bruce Willis öt lány büszke édesapja: Demi Moore-ral közös házasságából született három gyereke és jelenlegi feleségétől született két lánya, Evelyn és Mabel, akik már 10 és 12 évesek.

Bruce Willis Emma Heming Willis
Bruce Willis és Emma Heming lányai már kész nők
Forrás: Nathan Congleton

Bruce Willis lányai nőnek, mint a gomba

Bár Emma mostanában csak óvatosan oszt meg részleteket családi életéről, néha megörvendezteti a rajongókat egy-egy fotóval, videóval a lányaikról. A héten két lányáról tett közzé egy felvételt az Instagram-oldalán. A büszke édesanya és két gyereke New Yorkban tölti a vakációt, ami nosztalgikus hangulatot idézett elő a színész feleségében. A szemfülesek kiszúrhatják, hogy a lányok ugyanazon a helyszínen néhány év különbséggel sétálgatnak és rögtön szembetűnő, mennyit nőttek ez idő alatt.

Bruce Willis lánya elballagott

A 12 éves Mabel a családja körében ünnepelte élete egy nagy mérföldkövét. Bruce Willis lánya ugyanis júniusban elballagott az iskolából. A ballagásról a színész felesége, Emma tett közzé egy imádnivaló képet, amelyen a 12 éves Mabel  látható a családjával körülvéve: ott van a nagymamája, Zorina, nővére, Evelyn, féltestvérei, Tallulah és Scout, valamint Bruce volt felesége, Demi Moore, akik mindannyian Mabel arcát ábrázoló maszkot tartottak a saját fejükhöz. Emma és lányai hihetetlenül közel kerültek Demi Moore-hoz és lányaihoz az elmúlt években, miután megosztották a hírt, hogy a legendás színész Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd.

A színész demenciája vészesen romlik

Willis családja 2022 elején hozta nyilvánosságra, hogy a színész afáziával, egy nyelvi zavarokkal járó betegséggel küzd. Azóta kiderült, hogy a probléma mögött demencia áll. A színész állapota az elmúlt hónapokban jelentősen romlott, ami egyre nagyobb aggodalmat kelt szeretteiben és rajongóiban.

 „Beszédzavara egyre súlyosabb. Manapság a családja egy-egy pillantásból érzékeli, hogy mit mond, vagy mire van szüksége. Bruce állapota már annyira rossz, hogy nem ismer fel néhány embert, köztük a 61 éves Demi Moore-t sem. A kihívások ellenére azonban „hetente legalább egyszer meglátogatja őt”

 – mondta egy bennfentes, majd hozzátette: „Soha nem fogja elhagyni vagy cserbenhagyni őt.”

 

 


 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.