Eva Longoria és Meryl Streep különös becenéven szólítják egymást: kiderült az oka

Eva Longoria
Getty Images/Carlos Alvarez - Carlos Alvarez
rokon becenév Eva Longoria Meryl Streep
A két színésznő aranyos becenéven szólítja egymást, aminek megvan a különös története. Meryl Streep és Eva Longoria rájöttek, hogy rokonok: ezután nevezték el egymást.

Kiderült, hogy Eva Longoria és Meryl Streep meglehetősen közeli kapcsolatban állnak egymással úgy, hogy sokáig még ők sem tudtak róla. Egy műsornak köszönhetik, hogy rájöttek, ők bizony rokonok, ennek örömére aranyos becenevet aggattak egymásra.

Meryl Streep és Eva Longoria rokonok
Meryl Streep és Eva Longoria rokonok
Forrás: Getty Images

Így hívja egymást Eva Longoria és Meryl Streep

Meryl Streep és Eva Longoria egy műsornak köszönhetően, amely az emberek DNS-ét vizsgálja rájöttek, hogy rokonok. 

"Mindketten szerepeltünk a Dr. Gates DNS-műsorában, és kiderült, Merylnek és nekem közös rokonunk van"

 - mondta Eva. "Évekkel később láttam őt egy rendezvényen, és a barátom azt mondta: 'Menj, mondd meg neki, hogy unokatestvérek vagytok!'. Erre én: 'Nem, nem mondom el Merylnek, hogy unokatestvérek vagyunk'" - kezdett a történetbe Eva Longoria. Ezután azonban meghallotta, hogy a háta mögött felkiált valaki: "Unokatestvér!" Hátrafordult, és kiderült, hogy Meryl Streep kiabált és bizony nem másnak, mint neki. Azóta így hívják egymást, a becenévvel pedig alaposan sikerül összezavarni a stábtagokat, amikor közösen forgatnak, legutóbb például a Gyilkos a házban című sorozatban dolgoztak együtt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.