Csak ez tartja még egyben George Clooney és Amal házasságát: titkos megállapodást kötöttek

George Clooney és Amal Clooney
AFP or licensors/ANGELA WEISS / AFP - AFP
kapcsolat házasság George Clooney Amal Clooney
A sztárpárról már az is felröppent, hogy romokban van a kapcsolatuk, de úgy tűnik, ez a megállapodás még egyben tartja házasságukat. Így él együtt, de mégis külön George Clooney és Amal.

George Clooney és felesége, Amal kapcsolatáról lehullott a lepel: kiderült, hogy milyen megállapodás tartja életben a házasságukat. Ugyan nekik ez működik, közeli barátaik sokszor csinálnak belőlük ezért viccet.

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney házasságát ez tartja egyben
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Ez a megállapodás tartja egyben George Clooney és Amal házasságát

George és Amal Clooney nemrég Saint-Tropez-ben romantikáztak azok után, hogy felröppent a házasságuk zátonyra futásának híre. Most kiderült, hogy mi az, ami miatt mégis működik a kapcsolatuk: megállapodtak, hogy külön életet élnek. Persze különböző szakmájuk miatt egyébként is eltérő körökben mozognak, hiszen George Clooney híres színész, Amal Clooney pedig jogász, de otthon sincs ez másként. "Remek dadusaik vannak, és a házaik olyanok, mint a mini üdülőhelyek. A legtöbb nap együtt vacsoráznak, de ha éjszakába nyúlóan dolgozniuk kell, vagy üzleti megbeszélésre mennek, akkor sem keserednek el" - mesélte egy bennfentes. 

A pár tehát külön életet él, de egy fedél alatt, ami a belső körükben sem titok, sokan csinálnak belőlük viccet emiatt.

George és Amal még 2013-ban ismerkedtek meg, és alig egy évvel később egy fényűző ceremónia keretében összeházasodtak az olaszországi Velencében. 2017-ben születtek az ikrek, Alexander és Ella Clooney, akik most hatévesek.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.