Hatalmas kamu lehet JLo és Ben Affleck házassági válsága: ezt leplezik vele

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images -
találgatás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck karrier Jennifer Lopez
Hónapok óta arról lehet olvasni, hogy a sztárpár házassága romokban. Most azonban új pletyka ütötte fel a fejét, miszerint hatalmas PR-átverés az egész, amivel csak el akarják terelni a figyelmet valami egészen másról. JLo és Ben Affleck házassági válságának híre csupán egy mesteri csel része és egy hatalmas kamu?

Jólértesültek azt állítják, hogy Ben Affleck és JLo házassági válsága csupán kitaláció, legalábbis annak indult. Úgy vélik, a magánéleti hírek csupán figyelemelterelésként szolgáltak... Egyesek szerint nincs közöttük semmi baj, mások azt állítják, a nagy elterelő hadműveletet valóban megsínylette a kapcsolatuk, így ami hatalmas kamunak indult, sajnos valósággá vált. 

JLo és Ben Affleck válásának híre csak elterelő hadművelet? 
JLo és Ben Affleck válásának híre csak elterelő hadművelet? 
Forrás: Getty Images

Hatalmas kamu amit látunk? JLo karrierje a tét? 

Mayah Riaz PR-szakértő úgy vélik, hogy a pletykák azért indultak el, hogy eltereljék a figyelmet JLo karrierjének bukásáról. Ezt támasztja alá az a tény, hogy Jennifer Lopez lemondta júliusban kezdődő nyári turnéját. "Nem tenném ezt, ha nem érezném, hogy feltétlenül szükséges" - írta Jennifer Lopez, a rajongók azonban úgy gondolják, a házasságát akarja menteni ezzel a lépéssel, mások úgy vélik, ez hatalmas kamu, és az alacsony jegyeladási szám miatt döntött így. Ráadásul a Netflixen debütáló Atlas sem nevezhető sikertörténetnek: "olyan ez a mozi, mint ha 1999-ben készült volna, magyarul, ósdi" - jellemezték a streamelők. Mayah hozzátette, természetesen ez csak feltételezés és nem szabad tényként kezelni. 

Újabb találgatások indultak el

 "Jennifer Lopez olyan megpróbáltatásokat élhet át, amelyeket nem akar nyilvánosságra hozni. Lehet, hogy Ben Affleckkel kötött házasságáról van szó, de tény, hogy az is lehet, hogy a rossz jegyeladások miatt szenved. Ha a koncertjén csak fél ház van, az árt az imidzsének, így inkább fel se lép. A turné lemondásával valójában két PR-katasztrófa közül választott és ő így döntött" - vélekedik Ryan McCormick PR-szakértő

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.