Margot Robbie gyereket vár - FOTÓ

barbie terhesség Margot Robbie
Fotók tanúsága és lapinformációk szerint a színésznő terhes. Margot Robbie az első gyerekét várja.

Első gyerekét várja Margot Robbie és férje, Tom Ackerley. A pár egyelőre nem nyilatkozott, de a rajongói közösségi oldalakon megjelent képek és bennfentes információk is erről árulodnak. A színésznőt a Comói-tó mellett kapták lencsevégre: fehér topjában jól látszik kerekedő pocakja is. Mivel Margot várandósságát még nem erősítették meg, nem tudni, kisfiút vagy kislányt vár-e a színésznő és azt sem, hogy mikor jön a baba. 

Margot Robbie is Spotted Out With Husband Tom Ackerley in New York City.
Margot Robbie babát vár
Forrás: Northfoto

A Robbie és férje, Tom Ackerley 2013-ban ismerkedtek meg egy második világháborús dráma forgatásán, 2016-ban szűk körben és titokban házasodtak össze. 

A színésznőt legtöbben A Wall Street farkasában ismerték meg, leghíresebb szerepe pedig a Barbie volt. Margot Robbie egyből igent mondott a felkérésre, mert kislánykora óta rajongója a babának. Csak egy kérése volt: hogy a filmbeli házában csúszda vezessen az emeletről az úszómedencébe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.