Férjhez megy Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya: Stella kezét gyerekkori szerelme kérte meg

"RABAT Magic Cosmos" Madrid Photocall, Stella del Carmen Banderas Griffith
Getty Images - Carlos Alvarez
eljegyzés Antonio Banderas Melanie Griffith Stella Banderas
Stella Banderas menyasszony lett! Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya hétfőn jelentette be, hogy hozzámegy gyermekkori szerelméhez, Alex Gruszynskihez.

„Örökké a kedvenc emberemmel lóghatok!!!!!!!!" - írta Antonio Banderas lánya, a 27 éves Stella a lánykérésről készült képekhez az Instagramon.

Stella del Carmen Banderas, Antonio Banderas
Antonio Banderas lánya, Stella és a vőlegénye, Alex Gruszynski
Forrás: https://www.instagram.com/stellabanderasgriffith/

A fotókat a 67 éves Melanie Griffith is kommentálta: „Mindkettőtöket annyira szeretlek!!! Gratulálok még egyszer!!!”

A színésznő a saját oldalán is beszámolt követőinek a büszkeségéről.

„Feltette a kérdést.... Térden állva... igent mondott ” - áradozott Griffith. „Stella és Alex eljegyezték egymást, összeházasodnak. Szerelmük története az óvodában kezdődött!”

 

A pár kapcsolatát „igaz és mély szerelemnek” nevezte.

A fotók alapján a lánykérés piknikezés közben történt. Stella elbüszkélkedett gyémántgyűrűjével is, az ékszerről készült kép hátterében ott mosolyog a vőlegénye.

Stella Banderas vőlegénye
Stella a gyűrűjét is megmutatta
Forrás: https://www.instagram.com/melaniegriffith/

Antonio Banderas sem titkolta örömét, Griffith-hez hasonló képeket tett közzé a közösségi médiában, melyekhez azt írta: „A lányom, Stella del Carmen férjhez megy. Nem is lehetnénk boldogabbak és izgatottabbak.”

 

Antonio Banderas és Melanie Griffith 19 évig voltak házasok

Antonio Banderas és Melanie Griffith 1996-ban házasodtak össze. Stella az esküvőjük után négy hónappal született meg. A sztárpár házassága 19 évig tartott, 2015-ben véglegesítették válásukat. Melanie Griffith háromgyermekes édesanya: a most 38 éves fia, Alexander, Steven Bauertől született, 34 éves lánya, Dakota pedig Don Johnsontól.

Dakota Johnson és a Coldplay frontemberének szakítása pár nappal Stella eljegyzése előtt került az újságok címlapjára, ám Dakota képviselője cáfolta a pletykákat, azt mondta a lapoknak, hogy a két sztár még mindig boldogságban él együtt. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.