"Ben Affleck egy hatalmas s*ggfej" - JLo barátai soha nem szerették a színészt

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images -
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Benny Medinával az élen Jennifer Lopez barátai nem voltak oda az örömtől, amikor az újra összejött régi szerelmével. Úgy vélik, Ben Affleck önző és egyáltalán nem a színésznőhöz való.

Jennifer Lopez menedzsere, Benny Medina soha nem kedvelte Ben Afflecket. Bennfentesek szerint azonban nem csak ő van így ezzel, Jennifer barátai közül szinte senki nem rajong a színészért és már a kapcsolatuk újrakezdésekor borítékolták, mi lesz a románc vége. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck eskövőjét nem nézte jó szemmel Benny Medina
Jennifer Lopez és Ben Affleck eskövőjét nem nézte jó szemmel Benny Medina
Forrás: Northfoto

Ben Affleck sosem volt szimpatikus Medinának

Benny úgy véli, hogy 2003-ban Jennifer már nem őt alkalmazta menedzsernek, abban Ben keze is benne volt, holott ő indította el az énekesnő karrierjét és neki köszönheti, hogy szupersztár lett belőle. Később, mikor 2004-ben Jennifer és Ben felbontották az eljegyzésüket, a színésznő Medinánál keresett vigaszt és azóta jó barátokká váltak, sőt, ő lett JLo legfőbb bizalmasa. Jóértesültek szerint amikor JLo és Ben újra összejöttek, Medina - bár nehezére esett - nem véleményezte a kapcsolatot, úgy gondolta, felesleges, nem tudná lebeszélni Jennifert régi-új szerelméről. 

Lopez egy fontos barátságát is megszakította

De nem csak Medina, hanem Lopez régi barátnője, akit még Marc Anthonyn keresztül ismert meg, Leah Remini sem nézte jó szemmel a pár újra egymásra találását. Ő azonban ezt szóvá is tette és emlékeztette Jennifert, hogy korábban is rossz vége lett a kapcsolatuknak. "Önző ember és képtelen az elköteleződésre" - jellemezte Aflecket Remini, akit véleménye miatt Jen nem is hívott meg az esküvőjére. Egy másik ismerősük pedig egyenesen azt mondta: "Ben egy hatalmas seggfej".  A PageSix úgy tudja, JLo anyja az egyedüli ember a színésznő köreiből, aki kedveli Bent.

Még nem adták be a papírokat, de válnak

Úgy tudni, a pár tagjai már aláírták a papírokat, csak még nem adták be a bíróságra a keresetet. Egyes források szerint Ben Affleck tartja vissza ezeket, de csak azért, hogy megvédje Jennifert. Egy bennfentes szerint JLo nagyon dühös, úgy érzi, a színész megalázta őt: miután telekürtölte a világot azzal, hogy Jennifer élete szerelme, két évvel ezelőtt hatalmas felhajtás közepette összeházasodtak, most meg már minden a válásról szól, és arról, hogy elmúlt a szerelem, csak fellángolás volt, sőt Ben nemrégiben egyenesen rémálomnak nevezte a házasságát és azt is hozzátette, csak átmeneti elmezavarból vette el Lopezt. 

Időközben persze a színésznő, aki sokáig megpróbálta tartani a látszatot, is besokallt.  "Jennifernek elege van, sokat és sokáig próbálkozott, de nem tud többet tenni... Ben nagyszerű fickó, de elképesztően lehangoló tud lenni. Azt hiszem, némely fotón ezt a világ is láthatta. Nos, Jennifer bőven kapott ebből. Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni" - nyilatkozta korábban Jennifer egyik barátja.

A legfrissebb hírek szerint a színész készen áll az újrakezdésre, és merőben más életet képzel el magának, mint amilyen Jennifer Lopez mellett volt: szeretné távol tartani magát a nyilvánosságtól.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.