Ez volt az utolsó szög a koporsóban: Ben Affleck tette váratlanul érte Jennifer Lopezt

Jennifer Lopez és Ben Affleck
NurPhoto via AFP - NurPhoto via AFP
válság Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár kapcsolata nyilvánvalóan zátonyra futott, a bennfentesek pedig bátran beszélnek arról, mi történt a zárt ajtók mögött. Ben Affleck más életet akar élni ezután.

Egyre biztosabb, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata véget ért, bár makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy nem beszélnek a nyilvánvalóról. A bennfentesek azonban megteszik helyettük.

Ben-Affleck-life, Ben Affleck
Ben Affleck tette volt az utolsó szög kapcsolatuk koporsójában
Forrás: GC Images

Ben Affleck másként képzeli el az életét Jennifer Lopez után

A források szerint a színész készen áll az újrakezdésre, és merőben más életet képzel el magának, mint amilyen Jennifer Lopez mellett volt. Szeretné távol tartani magát a nyilvánosságtól . „Bennek új energiára volt szüksége az életében" - mondja egy forrás, megjegyezve, hogy a sztár új otthona az, amit eredetileg keresett, mielőtt ő és Lopez megvették a birtokukat. „Ez inkább az ő tempója" - teszi hozzá a forrás. „Jobb a lelkiállapota, és jobban halad előre."

A színész új, öt hálószobás lakásának megvásárlása lehet az utolsó szög a koporsóban. Egy bennfentes megerősítette, hogy Ben Affleck tettei váratlanul érték az énekesnőt, de természetesen sokat elárult neki az, hogy a színész albérletbe költözött.  „Jennifer Lopez abban reménykedett, hogy a problémáik ellenére is sikerül rendbe hozniuk a dolgaikat."

Azt senki nem tudja, hogy pontosan mi vezetett házasságuk zátonyra futásához, de az biztos, hogy a hektikus munkarendjük megviselte a kapcsolatukat.

 „Mindkettőjüknek olyan karrierje van, ami megköveteli, hogy különböző városokban legyenek"  a párosnak „nincs sok közös pontja, és a mézeshetek már elmúltak." Az is kiderült, hogy Jennifer Lopez nagyon szerette volna, hogy jól működjön a kapcsolatuk, de egyikük sem tudta meghazudtolni önmagát. Amit azonban nem szeretnének, az egy vitákkal teli válás.

Egyikük sem akarja, hogy ez elhúzódjon és feszült legyen

 - mondja egy másik forrás, megjegyezve, hogy a sztárok házassági szerződést kötöttek. 

„Ben úgy érzi, mintha idén nagyon leterhelték volna" - mondja az egyik forrás. „Mindig is törődni fog Jennel, de tudja, hogy a házasságuknak vége, és most inkább magára akar koncentrálni."

Ben Affleck mostanában a gyerekeivel és régi barátjával, Matt Damonnal tölti az idejét. „Matt nagyon támogató volt az egész megpróbáltatás alatt. Eltereli a figyelmét, és megnevetteti Bent." 

Jennifer Lopez és Ben Affleck hónapok óta nem is találkoztak, már csak az a kérdés, mikor jelentik be hivatalosan is, hogy a házasságuknak két évvel az esküvőjük után vége lett. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.