Megszületett a Glee sztárjának második gyermeke: „A szívünk tele szeretettel!"

Lea Michele Glee (sorozat) kisbaba szülés
A Glee 37 éves sztárja augusztus 25-én, vasárnap az Instagramon jelentette be egy fotóval, hogy megszületett második gyermekük, egy kislány. Lea Michele nem is lehetne boldogabb.

Lea Michele, a nagysikerű Glee sorozat színésznője kétgyermekes anya lett. Vasárnap megszületett a kislánya, Emery Sol Reich. A sztárnak és üzletember férjének már van egy kisfia, aki az Ever Leo nevet kapta, és 4 éves. 

MET Gala, Lea Michele
Lea Michele a 2024-es Met-gálán
Forrás: AFP/AFP or licensors


„A szívünk tele szeretettel 🤍 Emery Sol Reich 💕” - írta alá Michele a posztolt kép alá.

Lea Michele második terhessége

Napokkal kislány születése előtt ünnepelte a család Ever 4. születésnapját, Lea erről is mutatott fotót. A színésznő korábban egy interjúban mesélt arról, milyen volt a 2020-as COVID-19 járvány idején terhesnek lenni Everrel. Elmondása szerint a mostani várandóssága teljesen más volt, mint az első.

„Hihetetlenül más élmény volt Everrel terhesnek lenni. Kaliforniában voltunk, egy világjárvány kellős közepén” - mondta Michele. „Nagyon sok volt a lógás és minimális az aktivitás. Most pedig New York, a forgalmas utcák... Dolgoztam, már anya vagyok, és ez teljesen más.”

Lea Michele márciusban jelentette be terhességét, egy cuki poszttal tudatta, hogy várandós. Akkor a kismamafotózásának képeit osztotta meg, melyekhez ennyit írt: „Anyu, apu és Ever nagyon boldogok." A baba nevét anyák napján fedte fel.

Ez is érdekelhet:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.