Nekimentek a kommentelők Paris Hiltonnak: felelőtlen anyának tartják

hajó mentőmellény Paris Hilton kisfia
A kisfiáról készített videó okozott felzúdulást a TikTokon. Paris Hilton a családjával egy hajón pihent, a gyerek viszont nem viselt mentőmellényt, ami kiverte a biztosítékot az embereknél.

Paris Hilton megmutatta, hogyan élvezik a nyarat, a rajongók figyelmét azonban más ragadta meg. A celeb a kisfiáról készített felvételeket egy hajón, a kommentelők pedig nem győzik kérlelni, hogy adjon a gyerekre mentőmellényt.

Paris Hilton és férje, Carter Reum
Paris Hilton és férje, Carter Reum
Forrás: Getty Images

Paris Hilton kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

A celeb egy ártatlannak vélt videót tett közzé a TikTokon, amelyben a kisfia szerepel. A 19 hónapos Phoenix egy bordó ingben látható a felvételen, amint felfedezi a hajót. A család ugyanis a habokat szelve kapcsolódik ki, a kommentelők pedig kiakadtak a képsorokat látva, méghozzá azért, mert a gyereken nem volt mentőmellény.

@parishilton Watching Phoenix explore the world has been so special to me! 🥹✨ I am so grateful to be a #SlivingMom ♬ original sound - jacquelinethoma

„Mindig adj rá mentőmellényt a hajón. Bármikor történhet valami. Ezért hívják balesetnek" - írta egy kommentelő. „Rámtört a szorongás, ahogy megláttam, hogy nem visel mentőmellényt. Soha nem lehet eléggé biztonságos a vízen" - vélekedik egy másik hozzászóló, de számtalan hasonló komment érkezett, amelyek mind arra figyelmeztetik Parist, hogy bármelyik hajó felborulhat. A celeb azonban igyekezett megnyugtatni minden aggódót és közölte, hogy ez egy hatalmas hajó, ráadásul ő és a férje folyton ott vannak a gyerekkel. „Ez egy nagy hajó és a férjem és én követjük őt mindenhová és figyeljük, mint a sólymok" - írta. 

Paris Hilton kisfia érkezését 2023 januárjában tudatta a világgal. „Már most jobban szeretlek, mint az szavakkal leírható lenne" 

- írta akkor a fotóhoz az egykori botrányhősnő, a hírrel pedig alaposan meglepte az egész világot. Mint kiderült, kisfia béranya segítségével született. Azóta pedig egy kislánnyal is bővült a családjuk, ezt az örömhírt 2023 novemberében osztotta meg a rajongóival. Fotót azonban sokáig nem mutatott a kicsiről, ami nem véletlen, ugyanis kisfiát rengeteg bántó kritika érte az interneten: a kommentelők egy része úgy vélte, a gyereknek komoly rendellenessége van. „Ha az ember reflektorfényben él, elkerülhetetlen, hogy megjegyzést tesznek rá, de hogy a gyerekemet bántsák, az megbocsáthatatan. Ez a támadás kimondhatatlanul fáj nekem. Keményen dolgoztam azért, hogy olyan környezetet alakítsak ki, amely a szeretetről, a tiszteletről és az elfogadásról szól, és cserébe ugyanezt várom el" - írta akkor Paris, aki később azt is elárulta, gyerekei nagyon jó testvérek. „London imádja a testvérét. Annyira jó látni őket együtt! Phoenix olyan édes és gyengéd vele... csak áll mellette, ringatja, a kislány pedig mosolyog rá" - írta Paris.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.