Gordon Ramsay feleségének őszinte vallomása: így hatott a házasságára kisfiuk elvesztése

GQ Men Of The Year Awards 2019 In Association With HUGO BOSS
Dave Benett/Getty Images for HUG/GQ Men Of The Year Awards 2019 In Association With HUGO BOSS - Dave Benett
Gordon Ramsay házasság tragédia Tana Ramsay
Tana Ramsay és férje szörnyű tragédiát éltek át, amikor 2016-ban elveszítették kisfiukat, Rockyt, aki 20 hetesen született meg. Gordon Ramsay felesége most őszintén beszél a szívfájdalomról, amit átélt, valamint arról, hogyan hatott mindez házasságukra és a családi életükre.

Gordon Ramsay felesége bevallotta, hogy annak ellenére, hogy megállapodtak abban, hogy a sztárséf a karrierje miatt kevesebbet vesz részt a mindennapi gyermeknevelésben, néha neheztelt férjére. Tana elismeri, hogy nehéz volt nézni, amikor Gordon a munkából hazaérve pihenni szeretett volna, miközben ő folyamatosan a gyerekekkel foglalkozott.

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay felesége sokszor neheztelt a férjére
Forrás: Dave Benett/Getty Images

Gordon Ramsay felesége sokszor neheztelt a férjére

Amikor azt mondom, hogy nehezteltem, csak néha arra gondoltam: ‘Ó, istenem, tényleg szükséged van tíz percre a hírek nézéséhez, miközben én ezt nem tehetem meg?

 – mondta Tana. Hozzátette, hogy bár előzetesen megegyeztek abban, hogy ő vállalja a gyereknevelés oroszlánrészét, időnként rendkívül nehéznek érezte ezt.

A párnak öt gyereke van: Megan, Holly és Jack, Tilly, valamint a kis Oscar és tavaly novemberben született meg legkisebb gyermekük, Jesse. Tana nyíltan beszélt arról is, hogy hogyan birkóztak meg a termékenységi problémákkal, valamint arról, hogy férje az első két alkalommal nem volt bent a gyerekek születésekor.

„Gordon elég kényes volt, és úgy éreztem, hogy ha ott lenne a szülésnél, minden figyelem rá irányulna. Szóval inkább azt mondtam, hogy ha nem akar ott lenni, akkor ne is legyen”

 – mesélte Tana. A pár harmadik gyerekének születése után azonban Gordon már ott volt a szülőszobában. Tana szerint mindez a tragédia után változott meg, amikor elveszítették Rockyt.

Rocky elvesztése mély nyomot hagyott a Ramsay család életében. 

Ő volt a legcsodálatosabb kisfiú. Olyan volt, mint egy aprócska baba. Rendkívül nehéz volt. Az az üresség érzése, amikor másnap elhagyod a kórházat, de nincs veled a baba

 – emlékezett vissza Tana a fájdalmas pillanatokra.

Tana és Gordon nyíltan beszélnek a veszteségükről és arról, hogyan dolgozták fel a tragédiát. Tana elismeri, hogy a történtek mélyen megváltoztatták őket, és arra is felhívja a figyelmet, hogy mennyire fontos a támogatás a gyász feldolgozásában. Az őszinte vallomás nemcsak a saját életükről szól, hanem segít másoknak is, akik hasonló fájdalmakat élnek át.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.