Justin Bieber és Hailey barátnője titkot kotyogott ki a sztárpár kisbabájáról

Hailey Bieber és Justin Bieber
Getty Images - Raymond Hall
születés justin bieber kisfiú Hailey Bieber
A sztárpár babájuk érkezését közösségi oldalaikon jelentették be, de persze nem a születése napján. Justin Bieber és Hailey egy barátja azonban elárulta a kicsi születési dátumát.

Justin Bieber és Hailey augusztus 24-én jelentették be, hogy megszületett első közös gyerekük, Jack Blues Bieber. Természetesen a kicsi nem aznap jött világra, és ezt mostmár mindenki tudja, hála a sztárpár egy barátjának, aki kikotyogta a kicsi születési dátumát.

Justin Bieber és Hailey Bieber
Kiderült, mikor született pontosan Justin Bieber és Hailey kisbabája
Forrás: Getty Images

Justin Bieber és Hailey egy barátja elárulta babájuk születési dátumát

Justin Bieber és Hailey barátnője, Adwoa Aboah véletlenül elárulta a pár újszülött fiának, Jack Bluesnak a születési dátumát, miközben bejelentette kislánya érkezését: „A mi bámulatos kislányunk augusztus 23-án 23:22-kor született sürgősségi császármetszéssel" - írta a brit modell szerdai Instagram-posztjának képaláírásában. Hailey pedig kommentálta a bejelentést, azt írva: „Baby Shy!!!!".  A kommentre pedig Aboah, így válaszolt: „Egy nap különbséggel." 

Ebből pedig a rajongók arra következtettek, hogy a kis Jack augusztus 22-én született.

Egy forrás pedig arról beszélt, mennyire örülnek a kibővült családjuknak. „Justin és Hailey mindketten nagyon boldogok" - mondta a bennfentes. „A baba egy igazi csoda. Imádnivaló és jól van. Hailey is jól van" - tette hozzá az illető. A bennfentes azt is elmondta, hogy már egy ideje próbálkoztak a teherbeeséssel: „A terhesség olyasmi volt, amire nagyon vágytak és amiért imádkoztak" - mondta. „A nap, amikor megtudták, hogy Hailey terhes, volt Justin számára a valaha volt legjobb nap. Teljesen el volt ragadtatva és nagyon izgatott lett. Nagy ünnep volt számukra."

Justin Bieber és Hailey kisfiának neve különleges családi hagyományt őriz

Justin Bieber és Hailey nem véletlenül adták azt a nevet a kisfiuknak, amit. Jack Blues Bieber nevének kezdőbetűi – JB – nem csupán édesapjára, Justin Bieberre utalnak, hanem egy több generációra visszanyúló hagyományra is. Justin apja, Jeremy Bieber is ugyanezekkel a kezdőbetűkkel büszkélkedhet, csakúgy, mint Justin féltestvérei, Jazmyn és Jaxon Bieber. 

Hailey Bieber családja nem fog a kisbaba körül legyeskedni

Hailey Bieber nemrég bevallotta, nem igazán tartja a kapcsolatot a családjával. Édesapja, Stephen Baldwin azzal húzta ki a gyufát, hogy nemrégiben nyilvános posztban arra kérte Justin és Hailey követőit, hogy imádkozzanak a párért, amivel azt akarta mondani, hogy a válás szélén állnak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.