Harry herceg és Meghan Markle külön életet élnek: a herceg a saját jövőjére koncentrál

The Duke Of Sussex Hosts The Rugby League World Cup 2021 Draws, Harry herceg
Getty Images -
királyi család Meghan Markle Harry herceg
Meghan Markle nem szerepel a herceg minden tervében. Harry herceg és felesége külön utakon járnak.

Harry herceg és Meghan Markle egyre több időt töltenek külön, és a szakértők szerint ez a jövőben csak még rosszabb lesz. A herceg állítólag a saját jövőjén elmélkedik.

Harry herceg és Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle
Forrás: Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle külön életet élnek

Harry herceg egyre többször jelenik meg nyilvánosság előtt egyedül, ha pedig véletlenül Angliába utazna, akkor egyértelmű, hogy Meghan Markle nem tart vele. A királyi szakértő szerint ez a jövőben sem fog változni sőt, egyre többször láthatjuk majd egyedül a herceget, ami egy nagyobb terv része lehet. 

„Jelentőségteljes, hogy mostanában ennyi mindent egyedül csinál. Egyre különállóbb életet élnek, mivel úgy tűnik, Harry próbálja kitalálni, hogy pontosan milyen is legyen a jövője. 

Gyanítom, hogy Harry nagyon úgy érzi magát, mint egy pótalkatrész

 - mondta Phil Dampier királyi szakértő. Úgy véli, hogy a herceg szeretne kiteljesedni, ezért meglehet, hogy többet fogunk belőle látni a jövőben. Harry állítólag a hétvégén egyedül vett részt egy jótékonysági rendezvényen Kaliforniában, a héten pedig New Yorkba látogat, amely során egy afrikai természetvédelmi csoporttal - az édesanyjáról, Dianáról elnevezett ifjúsági jótékonysági szervezettel és a Halo Trusttal - fog együttműködni, majd Londonba utazik. Ezen programok egyikére sem tart vele felesége. 

Harry herceg - aki nemrég ünnepelte 40. születésnapját - tehát egyre függetlenebb a feleségétől, ami elősegítheti azt is, hogy visszataláljon a családjához. Idén már megfigyelhető volt a közeledés, ugyanis a királyi család kivételesen hivatalosan is felköszöntötte őt, ezzel a megtiszteltetéssel azonban Meghant idén sem jutalmazták sőt, a Harry herceg születésnapján közzétett fotóról még le is vágták a hercegnét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.