Elképesztően cuki Macaulay Culkin kisfia: így néz ki a kicsi Carson - FOTÓ

gyerek Macaulay Culkin kisfia
Az egykori gyereksztár élete idilli lett. Macaulay Culkin két gyerek apukája, most a kisebbik fiával fotózták le a paparazzik.

Macaulay Culkin egykor gyereksztár volt, majd botrányos tinédzser és felnőtt lett, mára pedig kétgyerekes apa. A 44 éves színész hosszú utat járt be, mire eljutott a mostani, idilli állapotához. A sztárt lesifotósok örökítették meg kisebbik fiával, Carsonnal és feleségével, Brenda Songgal.

Macaulay Culkin és felesége, Brenda Song
Macaulay Culkin és felesége, Brenda Song
Forrás: AFP/AFP or licensors

Ennyire cuki Macaulay Culkin kisfia, Carson

Ritka pillanatot sikerült megörökítenie a lesifotósoknak, lencsevégre kapták Macaulay Culkint feleségével és kisebbik gyerekével, Carsonnal Los Angelesben. A 21 hónapos kisfiú édesanyja, Brenda Song kezét fogta, így sétáltak, miután kiszálltak a családi autóból. Nagyobbik fiuk, a kétéves Dakota nem volt velük, habár az ő neve volt azon a hátizsákon, amit Macaulay Culkin cipelt. 

Macaulay Culkin, Brenda Song és kisfiuk, Carson
Nagyon cuki Macaulay Culkin kisfia
Forrás: Northfoto

Macaulay Culkin és Brenda Song 2017-ben kezdtek randizni, miután a Changeland forgatásán találkoztak Thaiföldön. És habár nem beszélnek sokat a magánéletükről, Macaulay egy évvel később már tudta, hogy ő lesz a gyerekei anyja. A pár első gyereke, Dakota Song Culkin 2021. április 5-én született. „Túlságosan boldogok vagyunk" - mondta akkor a pár. A kisfiút Macaulay néhai húgáról, Dakota Culkinről nevezték el, aki 2008. december 29-én, 29 évesen halt meg, miután elütötte egy autó. Kilenc hónappal kisfiuk születése után történt meg az eljegyzés, és kevesebb mint két évvel később pedig megérkezett a második gyerekük, Carson.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.