Hatalmasat nőttek Rúzsa Magdi ikrei - FOTÓ

Facebook/Rúzsa Magdi -
kultúrprogram Rúzsa Magdi Ikrek
Elképesztően cuki fotót osztott meg az énekesnő hármas ikreiről. Rúzsa Magdi igazi kultúrpogramot szervezett a gyerekeinek, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a nem mindennapi kalandozást.

Rúzsa Magdi ikrei, Lujza, Zalán és Keve már két és fél évesek, 2022. február másodikán látták meg a napvilágot a Honvédkórházban. Születésük hírét az édesanyjuk jelentette be az Instagramon. A büszke édesanya a minap friss fotót posztolt a kicsikről, akik egy nem mindennapi programon vettek részt az édesanyjukkal.

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi nem mindennapi helyszínre vitte el hármas ikreit
Forrás: Tv2

Hatalmas nőttek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Az énekesnő gyerekeivel egy budapesti képzőművészeti vásárra látogattak el vasárnap, ahol többek között Szmrecsányi Bolda alkotásait tekintették meg. A hármas ikrek elegánsan, szépen felöltözve szerepelnek Magdi legújabb fotóján.

Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét

– írta a fotó mellé az énekesnő.

Rúzsa Magdi nemrég a férjét is megmutatta

Ritka pillanat, amikor az énekesnő és férje közös fotón szerepel. Magdi nemrég megosztott egy képet a közösségi oldalán Vilmossal, a férjével, akivel már 13 éve alkotnak egy párt, a boldogító igent pedig 2017-ben mondták ki.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.