A grófné hangsúlyozza a hidratáció fontosságát. A pezsgő fogyasztása közben ne hanyagoljuk el a vizet. Igyunk kétszer annyi vizet, ami nem tartalmaz cukrot, minden pohár pezsgő után, hogy segítsünk megelőzni a kiszáradást, ami a másnaposság egyik fő okozója.
Válasszunk minőségi pezsgőt, melynek alacsonyabb a cukor- és a kéntartalma. Az olcsó, tömegtermelésű pezsgők gyakran tartalmaznak több cukrot és adalékanyagot, amelyek hozzájárulhatnak a másnapossághoz.
Zichy Anikó grófné egyik alapszabálya, hogy ne igyunk pezsgőt üres gyomorra. Készítsünk elő könnyű, tápláló falatokat, például sajtot, sonkát, vagy gyümölcsöt, hogy lassítsuk az alkohol felszívódását, és megelőzzük a túlzott italfogyasztást.
Ne ejtsen rabul a pezsgő mámora, figyeljünk a mértékletességre. A grófné szerint a kulcs a lassú és élvezetes fogyasztás, hogy ne terheljük meg szervezetünket hirtelen nagy mennyiségű alkohollal. Igazából, ha nem gyorsan iszunk, akkor biztosan elkerüljük a másnaposságot.
Miután élveztük a pezsgőt, fogyasszunk gyógynövényteát, továbbá együnk olyan ételeket, amelyek segítenek helyreállítani a szervezetünket, például friss gyümölcsöket és zöldségeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.