Bruce Springsteen felesége rákos: évekig titkolta betegségét

Obama Campaigns Across The U.S. In Final Week Before Election
Getty Images/Obama Campaigns Across The U.S. In Final Week Before Election - Joe Raedle
vallomás Bruce Springsteen rák
A zenész felesége évekig titkolta a feleségét, ám nemrég bevallotta: vérrákkal küzd. Bruce Springsteen szerelmének betegsége 2018-ban derült ki, a mielóma multiplex a rák egyik ritka fajtája.

Bruce Springsteen felesége, Patti Scialfa 2018 óta küzd rákos megbetegedéssel, ám az elmúlt években titkolta ezt. Vasárnap a torontói nemzetközi filmfesztiválon a Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band című dokumentumfilmből derült ki, hogy a zenész szerelménél a rák egyik ritka fajtáját diagnosztizálták.

Bruce Springsteen és felesége
Bruce Springsteen felesége évekig titkolta a feleségét, ám nemrég bevallotta: vérrákkal küzd
Forrás: Europa Press via Getty Images

Bruce Springsteen felesége rákos

Scialfánál a rák egy ritka fajtáját diagnosztizálták. A mielóma multiplex a plazmasejtek rosszindulatú daganatos megbetegedése, amelynek hatására az immunsejtek kórosan elszaporodnak a vörös csontvelőben, ezzel gátolva a normál vérképzést.

Korábban Patti Scialfa férje minden koncertjén fellépett, de mióta kiderült a betegsége, nem állt színpadra. Mostanában játszik el újra a lehetőséggel, hogy újra fellépjen, de nagyon óvatosnak kell lennie.

A turnézás kihívássá vált számomra. 2018-ban, nos, Bruce és én egy darabot játszottunk a Broadway-en. Ekkor korai stádiumú mielóma multiplexet diagnosztizáltak nálam. Ez hatással van az immunrendszeremre, ezért óvatosnak kell lennem, és át kell gondolnom, hogy mit teszek, és hova megyek. Néha-néha eljövök egy-két koncertre, elénekelhetek néhány dalt a színpadon, ezt élvezettel teszem. Most már ez lett az új norma, ezt pedig elfogadtam

 - magyarázta.

Bruce Springsteen lett a legújabb milliárdos zenész

A Forbes szerint nettó vagyona 1,1 milliárd dollár. Bruce hat évtizede zenész és több, mint 140 millió albumot adott el világszerte. Azon ritka zenészek egyike, aki saját dalaival kereste milliárdjait, és ennek nagy része a turnéjából származik. Legutóbb három hónapos európai és brit turnéra indult, bár a 74 éves énekes egészségi problémája miatt  több európai állomását is lemondta. Pontosan nem lehetett tudni, mi baja volt, csak annyit, hogy az a hangját is érintette, ezért orvosai 10 napra megtiltották neki, hogy színpadra álljon. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.