Magatehetetlen férje foglyaként él Michael Schumacher felesége, Corinna

FIA Gala Prize Giving Ceremony, Michael és Corinna Schumacher
FIA via Getty Images - Handout
magánélet Corinna Schumacher Michael Schumacher
Odaadóan ápolja férjét Corinna. Az ismerőseik szerint szinte alig hagyja el az otthonukat, annak ellenére, hogy Michael Schumacher szakképzett betegápolókkal is körül van véve. A legújabb hírek szerint a pilóta felesége talán most kezd nyitni a világ felé.

A pletykák szerint lánya, Gina-Maria esküvőjén Michael Schumacher is megjelent.  Ezt hivatalosan ezt senki sem erősítette meg, de ezt bizonyítja az is, hogy rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg a lakodalmat, a vendégeknek le kellett adniuk a telefonjukat.

Michael Schumacher és Corinna Schumacher boldogságát egy tragédia tette tönkre
Michael Schumacher és Corinna Schumacher boldogságát egy tragédia tette tönkre
Forrás: Getty Images

Michael Schumacher Mallorcára repült

Sajtóértesülések szerint a Schumachert ápoló orvosi csapat az esküvő előtt nem sokkal Svájcból Mallorcára repült. Úgy tudni, hogy Michael utazását az esküvőre az orvosok mellett Corinna is jóvá hagyta, akinek mindennél fontosabb, hogy beteg férje mellett lehessen.Michael Schumacher felesége fogolyként él, miközben a Forma-1 ikonját ápolja” – mondta el Eddie Jordan, család barátja. „A tragédia óra Corinna nem tudott elmenni egy buliba, de még csak a barátaival ebédelni sem. Olyan, mint egy fogoly, ráadásul, ha kimozdul sem tud megfeledkezni a tragédiáról, mert mindenki Michaelről kérdezi” - tette hozzá. Az életükről szóló Netflix-filmben pedig így nyilatkozott: „Michael mindig megvédett minket, most mi védjük Michaelt”.

Az egykori versenyzőt azóta nem látták a nyilvánosság előtt, hogy 11 évvel ezelőtt egy síbalesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett, az első eset a lánya esküvője volt, de felvételek nem készülhettek róla. 

Luxuserődben él Michael Schumacher

A házaspár két fő otthona, egy tóparti idill a svájci Gland városához közel, Genftől 45 percre északra, valamint a Mallorca szigetén lévő baleári birtokuk, a Villa Yasmin — ahol lányuk, Gina esküvőjét is tartották — igazi luxuserőd, saját magánkórházzal.  Corinna Schumacher egy évtizede háborút indított férje magánéletének védelmében, ám az elmúlt hónapok azt sugallták, hogy Michael Schumacher felesége kezd nyitni a világ felé, több időt tölt a gyerekeivel, és időnként Mick egy-egy versenyén is ott van.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.